Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több fiúval randizunk egyszerre, az már megcsalás valamilyen szinten?
Nagyon-nagyon régóta szingli vagyok, de jött egy érzés, hogy ki kell nyitnom a szívem és jó lenne társat találnom így 25 évesen.
És most tetszik egy fiú, akivel szeretnék randizni, bár őt lehet, hogy mégsem érdeklem. Vele elég képlékeny a dolog, valószínű csak én gondolom azt, hogy lehetne köztünk valami. (Egy buliban már csókolóztunk, de ennyi.)
Van egy másik fiú, akit tudom, hogy érdeklek, csak eddig "szerencsétlenkedtünk", de most találkozni hívott. Őt régebb óta ismerem, és régebb óta vágyom is rá, meg valószínű ő is rám, csak mint mondtam, "szerencsétlenkedtünk" eddig. :)
Egy harmadik fiút pedig még nem annyira ismerek, őt a neten ismertem meg, vele is egy városban lakok és elhívott találkozni.
Na most nekem ez így elég sok, mert évekig egyedül voltam, és most nem tudom mit csináljak? Meddig lehet azt mondani, hogy nem gáz, ha több fiúval találkozgat valaki? És mikor hagyjam abba a találkozást a másikkal? Meg mit mondjak annak, akivel nem találkoznék már többet?
addig amíg nem komoly addig nem
de ha valamelyikkel is komolyabbra fordul a kapcsolatod a "maradékot" lapátra kell tenned
1-1 randi párhuzamosan ha mkettő induló: seráfütty.:)
de ha vkinél nem érzed amit kéne, ne húzd sem az agyát, sem az idejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!