Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha több fiúval randizunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha több fiúval randizunk egyszerre, az már megcsalás valamilyen szinten?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon régóta szingli vagyok, de jött egy érzés, hogy ki kell nyitnom a szívem és jó lenne társat találnom így 25 évesen.

És most tetszik egy fiú, akivel szeretnék randizni, bár őt lehet, hogy mégsem érdeklem. Vele elég képlékeny a dolog, valószínű csak én gondolom azt, hogy lehetne köztünk valami. (Egy buliban már csókolóztunk, de ennyi.)

Van egy másik fiú, akit tudom, hogy érdeklek, csak eddig "szerencsétlenkedtünk", de most találkozni hívott. Őt régebb óta ismerem, és régebb óta vágyom is rá, meg valószínű ő is rám, csak mint mondtam, "szerencsétlenkedtünk" eddig. :)

Egy harmadik fiút pedig még nem annyira ismerek, őt a neten ismertem meg, vele is egy városban lakok és elhívott találkozni.

Na most nekem ez így elég sok, mert évekig egyedül voltam, és most nem tudom mit csináljak? Meddig lehet azt mondani, hogy nem gáz, ha több fiúval találkozgat valaki? És mikor hagyjam abba a találkozást a másikkal? Meg mit mondjak annak, akivel nem találkoznék már többet?

2014. jan. 14. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát, első szerintem akkor kilőve, hát a középső, hogyha van valami kölcsönös vonzalom, akkor érdemes lenne megpróbálni, ugyanakkor érdemes lenne a 3. srácnak is esélyt adni, megismerni, mert lehet, hogy vele mégjobban meg lenne az összhang, mint a 2.-kal. Szóval szerintem a 3.-at esetleg fel lehet úgy is fogni, hogy egyelőre még nem randi, hanem csak egy baráti találkozó. Azt nem tudom, mennyire lehet, hogy mindkét fiúnak elmondod, hogy szeretnél még egy másik srácot is megismerni, hát szóval.... Fúha, hát de nem tudom, hányadán álltok a 2. és a 3. fiúval. Szóval ha úgy látod, érdemes lenne a 2.-kal megpróbálni, mert már álltok annyira közel egymáshoz, csak akkor közben a 3.-nak a lehetősége elveszik. Hát, ez nagyon bonyolult helyzet, hát nemtom...:S
2014. jan. 14. 23:59
 12/14 A kérdező kommentje:

Költőnő:

Fent vagyok társkeresőn, de csak a harmadik fiút ismertem meg társkeresőn, többit nem onnan. :)

2014. jan. 15. 01:10
 13/14 A kérdező kommentje:

11#

Igen, én is így vagyok vele, hogy egy kicsit bonyolult meg sok ez így nekem, mert tényleg sokáig egyedül voltam és nem is vagyok valami kelendő. Most meg... :)

Igen, a 3. sráccal egyelőre csak ismerkedési, dumálgatási alapon tervezem a találkozást, csak lehet attól is tartok, hogy ha vele "összesimulnánk", akkor a 2. fiút úgymond cserben hagynám, nem akarok pofára ejteni senkit. :(

2014. jan. 15. 01:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem zavarna ez a párhuzamosság. De nem megcsalás, csak én azt gondolnám, hogy csak hülyít a lány és megjátssza, hogy érdeklődik, ha mellette másoknak is jópofizik. 23/F
2014. jan. 21. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!