Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem visszataszító? Én vagyok csőlátású?
"Leírtam hogy nem az a bajom hogy ismerkedik meg nyitott hanem az ha mindenki felé az...."
Akkor NE ezt a lányt kerülgesd, mert ő nyilvánvalóan nem ilyen!:)
Ez a viszonyulásod olyan, mint amikor egy nő nemdohányzó férjet akar, de meghódít egy dohányost, hozzámegy, majd nekiáll leszoktatni.
"fontos hogy egy olyan lánnyal élhesse le a fél vagy egész életét akinek van NÍVÓJA azáltal hogy egy kuriózum a környezetében élő férfiak számára"
Egy nem koedukált nevelésű férfi vágyát, megélését, és ugyanilyen nőét írtad körül.
A kiszemelted meg határozottan koedukált lány, mint a magyarok 97%-a.
Kedves kérdező!
Igen, csőlátású vagy, de nem azért mert ezt visszataszítónak találod! A te bajod az hogy általánosságban elítéled a fiatal tizenéves lányokat, akik a tájékozódás kedvéért nézik ezt az oldalt... Én nem szoktam kommentelni, de borzasztóan feldünít az ilyen ember aki minden tizenéves lányt k@rv@nak néz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!