Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres?
Pár hete randizunk, igazából már "az" is megtörtént. Mikor együtt vagyunk minden nagyon jó de amikor nem sosem hív fel engem, facebook-on is csak 2 naponta ír nekem és ennyi. Az előző kapcsolataimban megszoktam,hogy napi többször beszéltünk. Azt mondja nincs ideje. Tény,hogy nagyon sok most a gondja baja de csak akadna félórája rám?! Mi a gond? Hozzáteszem a szavaiból ítélve ő komolyan tervezi velem.
Köszi a tanácsokat!
23/L
vagy tényleg elfoglalt
esetleg nem egy face függő
Talán "túl közel" kerültetek egymáshoz a számára? És most be van szarva ettől.
Milyen a párkapcsolati előélete?
Ha az első szex után még keresett Téged, akkor nem csak szexre ment. Lehet hogy nem egy "hős szerelmes" típus és "lassú víz partot mos" elven közeledik.
Ki kezdeményezte a kapcsolatot? Eleinte többet beszéltetek és találkoztatok mint most? Te is szoktad keresni?
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!