Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres?

Figyelt kérdés

Pár hete randizunk, igazából már "az" is megtörtént. Mikor együtt vagyunk minden nagyon jó de amikor nem sosem hív fel engem, facebook-on is csak 2 naponta ír nekem és ennyi. Az előző kapcsolataimban megszoktam,hogy napi többször beszéltünk. Azt mondja nincs ideje. Tény,hogy nagyon sok most a gondja baja de csak akadna félórája rám?! Mi a gond? Hozzáteszem a szavaiból ítélve ő komolyan tervezi velem.

Köszi a tanácsokat!

23/L

2015. aug. 24. 23:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
van 1 rossz hírem sajnos a srác csak sexet akart tőled ...
2015. aug. 24. 23:40
 2/11 anonim ***** válasza:

vagy tényleg elfoglalt

esetleg nem egy face függő

2015. aug. 24. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez a sok a dolgom duma százból százszor csak kamu,nincs olyan elfoglaltság ami meggátolna abban,hogy üzenjek valami kedveset a barátnőmnek.
2015. aug. 24. 23:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Ildomos lett volna kihagyni az aktust már a legelején. Megkapta, amit akart, és most már "nincs ideje rád". Lecke: nem odaadni magad első héten/hetekben.
2015. aug. 24. 23:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak ennyit igényel, de az is lehet hogy csak elfoglaltnak akar látszani.
2015. aug. 25. 00:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Talán "túl közel" kerültetek egymáshoz a számára? És most be van szarva ettől.

Milyen a párkapcsolati előélete?

2015. aug. 25. 00:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én keresnélek;)
2015. aug. 25. 07:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem az első és nem is a második randin adtam neki oda magam!! Nem az a csajozós típus, komoly kapcsolata volt előttem. Mindenesetre megfogom ezt beszélni vele
2015. aug. 25. 08:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha az első szex után még keresett Téged, akkor nem csak szexre ment. Lehet hogy nem egy "hős szerelmes" típus és "lassú víz partot mos" elven közeledik.

Ki kezdeményezte a kapcsolatot? Eleinte többet beszéltetek és találkoztatok mint most? Te is szoktad keresni?

37F

2015. aug. 25. 08:43
 10/11 anonim ***** válasza:
9: Nekem is szoktak így viselkedni, a legutolsó ilyen esetnél a fiú kezdeményezte a kapcsolatot, a testiséget is, de én forszíroztam az aktust. És az elején sokkal többet beszéltünk, mint abban a fázisban, amiről a Kérdező panaszkodik. A.
2015. aug. 25. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!