Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jól sikerült 4. randi után miért nem keres? 23L
Figyelt kérdés
Legutóbb moziban voltunk. Jól éreztük magunkat. Szerintem egy hullámhosszon is vagyunk. Kézen fogva sétáltunk,csókolóztunk stb. Sokat sms-eztünk,hívott telefonon. Most meg több mint 1 hete nem keres. Talán talált vki mást vagy azt várja hogy én hívjam? én 23 ő 29.2015. jún. 21. 22:14
1/24 anonim válasza:
szia hívd fel mert így nem tudom megmondani miért nem keres
2/24 A kérdező kommentje:
lány létemre hívogassam,hogy naa mikor találkozunk megint?
2015. jún. 21. 22:29
3/24 anonim válasza:
Hát akkor valami okból kifolyólag már nem érdekled. Másképp keresett volna. Ha a közelben vagy randizz velem ;) 25/F Győr
5/24 anonim válasza:
ma 22:29 ha akarsz valami tegyél érte vagy a női önbecsülésed nem engedi?
6/24 anonim válasza:
Béna és nem való egy férfihez,de taktikázik.
7/24 anonim válasza:
Talán kíváncsi volt, vajon neked is ér annyit a kapcsolat, hogy felemeld a kagylót. Ki szervezte az első három randit? Kiválasztott helyszínt? Ki kezdeményezett? Egyébként nyugodtan felhívhatod, hogy valami baj történt, vagy csak szimplán már tárgytalan a dolog?
8/24 A kérdező kommentje:
ő hívott mind a 3-szor randira de a helyszínt,időpontot én szerveztem.
2015. jún. 21. 22:40
9/24 A kérdező kommentje:
lehet ,hogy csak szexre hajtott s rájött ,hogy rám sokat kéne várnia...Koncerten ismertem meg.
2015. jún. 21. 22:46
10/24 anonim válasza:
Nézd meg inkább a "Nem kellesz eléggé" című filmet. És ez most nem vmi irónia akar lenni hanem jótanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!