Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jól sikerült 4. randi után miért nem keres? 23L
naaa ez lenne az első párkapcsolatom,nincs rutinom ebben .
Köszönöm a hasznos tanácsokat,hozzászólásokat.
Ne keresd! Mert 2féle következménye lehet:
1.nem veszi fel/leráz, és csak magadat járatod le és megalázva érzed majd magad
2.kimagyarázza és összejöttök, de azzal számolhatsz hogy ez egy olyan kapcsolat lesz, amiben egy fűszálat nem fog megmozdítani érted, csak te fogsz erőlködni...kell az neked?
Erre a helyzetre csak egy megoldás van: várni. Mert igen, előfordulhat hogy történt vele vmi pl.baleset érte. De akkor is nem jobb érzés ha ő magától felhív mert el akarja mesélni neked és látni szeretne? Vagy ha van még egy lezáratlan kapcsolata, és előbb rendezni akarja,most nem ér rá veled foglalkozni, de megbántani sem akar. Stb.
Saját tapasztalatom: én néhány randi meg éjszakába nyúló telefonbeszélgetés után lefeküdtem egy fiúval. Utána nem hívott, nem keresett. Én sem őt, mert nem akartam nyaggatni hogy "most akkor mi van?". Vártam türelmesen. 1 év elteltével!!! keresett meg újra, és azóta, már 5 éve együtt vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!