Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy jól sikerült 4. randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jól sikerült 4. randi után miért nem keres? 23L

Figyelt kérdés
Legutóbb moziban voltunk. Jól éreztük magunkat. Szerintem egy hullámhosszon is vagyunk. Kézen fogva sétáltunk,csókolóztunk stb. Sokat sms-eztünk,hívott telefonon. Most meg több mint 1 hete nem keres. Talán talált vki mást vagy azt várja hogy én hívjam? én 23 ő 29.
2015. jún. 21. 22:14
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

naaa ez lenne az első párkapcsolatom,nincs rutinom ebben .

Köszönöm a hasznos tanácsokat,hozzászólásokat.

2015. jún. 21. 23:16
 22/24 anonim ***** válasza:

Ne keresd! Mert 2féle következménye lehet:

1.nem veszi fel/leráz, és csak magadat járatod le és megalázva érzed majd magad

2.kimagyarázza és összejöttök, de azzal számolhatsz hogy ez egy olyan kapcsolat lesz, amiben egy fűszálat nem fog megmozdítani érted, csak te fogsz erőlködni...kell az neked?

Erre a helyzetre csak egy megoldás van: várni. Mert igen, előfordulhat hogy történt vele vmi pl.baleset érte. De akkor is nem jobb érzés ha ő magától felhív mert el akarja mesélni neked és látni szeretne? Vagy ha van még egy lezáratlan kapcsolata, és előbb rendezni akarja,most nem ér rá veled foglalkozni, de megbántani sem akar. Stb.

Saját tapasztalatom: én néhány randi meg éjszakába nyúló telefonbeszélgetés után lefeküdtem egy fiúval. Utána nem hívott, nem keresett. Én sem őt, mert nem akartam nyaggatni hogy "most akkor mi van?". Vártam türelmesen. 1 év elteltével!!! keresett meg újra, és azóta, már 5 éve együtt vagyunk. :)

2015. jún. 21. 23:38
 23/24 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó a tanácsot!:) és gratulálok ne Neked volt akkor türelmed.
2015. jún. 21. 23:45
 24/24 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek nem való kapcsolat!!!
2015. jún. 23. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!