Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Néhány pasi miért adja fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány pasi miért adja fel a párkeresést egy-két rosszul sikerült randi után?

Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Elmegy a kedvük. Nekem is elment egy időre, de nem adom fel ;)
2014. máj. 22. 11:56
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Azért, mert a férfiaknak nem olyan könnyű párt találni, mint Nektek, nőknek. Ti mindenképp találtok. Ha végképp nem, akkor ott a társkereső, ahol bombáznak a pasik a leveleikkel. Majd ha téged is sokszor utasítanak el, akkor rájössz, hogy átgondoltság nélkül kérdeztél! De kívánom, hogy ne tapasztald meg, milyen...

22/F

2014. máj. 22. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
2-as: Rohadtul nincs igazad. Akkor könnyű egy nőnek párt találnia, ha tök átlagos. Nekem átlagon felüli értelmi és azon aluli szociális képességeim vannak. Továbbá nem hagyom, hogy adják nekem a macsót = nem érdeklek senkit. Még mielőtt ezzel jönnél, jól nézek ki, szép az arcom és kövér sem vagyok. Ja igen, tudom, hogy itt az önismeret egyenlő az arroganciával egyes önbizalomhiányos egyének szemében, de ez van, tényleg nem vagyok ronda. Valószínűleg ha ronda lennék, de szociálisan elfogadhatóbb viselkedésű, akkor már rég lenne valakim, de nem ilyen vagyok. Nem tudom tolerálni a butaságot és a beszűkültséget, és idegesítenek a hülyék. Valahol már rég feladtam azt az álmot, hogy legyen valakim, egyszerűen nem jó időben és helyen születtem.
2014. máj. 22. 12:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja igen, a kérdésre nem válaszoltam. Szerintem azért adják fel, amiért én is. Azt látják, hogy olyan személyiséggel, amilyen nekik van, semmi esélyük nincs, nem nekik való a dolog. Az a szomorú az egészben, hogy a bezárkózottság miatt lehet, hogy pont arról a nőről mondanak le, akivel boldogok lehetnének, de egyszerűen nem megy egy idő után.
2014. máj. 22. 12:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Aki nekem reagált! Gyere privátba, CSAK BESZÉLGESSÜNK! Kíváncsi vagyok rád... Majd a többit ott írom.
2014. máj. 22. 12:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert nagyon kiábrándító tud lenni a kudarc, az ismerkedés BÁRMELY szakaszában és mint ilyen, igencsak kedvét tudja szegni az embernek. Próbáld ki, kérdező, mindegy férfi vagy nő vagy, hogy elkezdesz kezdeményező lenni másokkal. Néhány kudarc és Te is meg fogod kapni a választ a saját kérdésedre. Respect azoknak, akik kitartóak.
2014. máj. 22. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
nem adjuk fel csak ennyi után de már vagy 10 éves vissza utasítás után, mikor még egy randiig sem jut el az ember az kicsit ki ábrándító... és egyre nehezebb rá venni magunkat az újabb próbálkozásra.. nem lustaságból, hanem inkább valami undorszerű érzésről beszélek ... valahogy inkább örülsz annak, hogy milyen szép napod van és nem rontod el még azzal, hogy élutasíttatód magad.. mint pl ma én... de fura már kezd megszokottá válni, "kicsit nyaldossa szívemet a szögesdrót nyelvű bánat ostora" de valahogy, túl szép ez a nap a szomorkodásra :).
2014. máj. 22. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:

7-es vagyok ismét

26f

2014. máj. 22. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért?

Mert nem vagyok időmilliomos, a munka melletti szabadidőmet szeretném értelmesen eltölteni és nem feleslegesen olyan személyekre, akiktől semmit se várhatok el, mert csak játszanak velem. Erre nekem nincs szükségem.

25F

2014. máj. 22. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt vallom, hogy ami nem megy, azt nem szabad erőltetnem. Így vagyok a barátnő hódítással is:) hiába vagyok kedves, hű, és gondoskodó, szórakoztató.. de mivel nincs meg bennem a kellő férfiasság + kb tizes skálán épp hogy elérem a 4est. Ezért nem igazán érdemes kezdeményeznen a hölgyeményeknél.

23f

2014. máj. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!