Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejarkal egy fiatal srac a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejarkal egy fiatal srac a munkahelyemre, mit tegyek?

Figyelt kérdés
37 eves vagyok egyedul allo, abszolut semmi extra, egy forgalmasabb helyen levo latvany peksegben dolgozom, mellette hazaknal takaritast vallalok. El vagyok ezzel, albi, rezsi kifizetve kicsit meg sporolni is tudok. A peksegbe viszont bejar egy 20-on eves forma srac, aki szeret elidozni nallam, vesz, mindig valami edeset (nagyon finom az almas-dios buktank) egy tejet es ott elfogyasztja, kozben mesel nekem mindenfelet, hogy miket csinal, mi a hobbija... Neha mar faraszt, de nem mondhatom ra, hogy zavarna, mert mkor porges van felre all, vagy elmegy. Tudom en mit akar, de ez ugy se lenne komoly, es mar lassan 7 honapja nem voltam senkivel, igy neha azon gondolkodom, hogy.... Ti mit gondoltok egy ilyen viszonyrol?

2015. aug. 20. 19:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#15 menj te legózni!!!bocs!!!

Én megyek péksütit venni! ! !

2015. aug. 21. 17:56
 22/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi lett a vége? :-)
2015. okt. 26. 18:03
 23/24 A kérdező kommentje:
Kalandok sorozata, aminek a mai napig nincs vege! :D
2015. okt. 26. 18:07
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ne fogd vissza magad,engedj neki.A szóbeszéd miatt ne izgulj.Nem valószinű hogy eldicsekedne,valószinű diszkrétebb,de ha nem lenne semmi akkor is mondhatná hogy megvoltál,ki tudná mi az igaz...Csak ti ketten.
2015. okt. 26. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!