Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejarkal egy fiatal srac a munkahelyemre, mit tegyek?
Figyelt kérdés
37 eves vagyok egyedul allo, abszolut semmi extra, egy forgalmasabb helyen levo latvany peksegben dolgozom, mellette hazaknal takaritast vallalok. El vagyok ezzel, albi, rezsi kifizetve kicsit meg sporolni is tudok. A peksegbe viszont bejar egy 20-on eves forma srac, aki szeret elidozni nallam, vesz, mindig valami edeset (nagyon finom az almas-dios buktank) egy tejet es ott elfogyasztja, kozben mesel nekem mindenfelet, hogy miket csinal, mi a hobbija... Neha mar faraszt, de nem mondhatom ra, hogy zavarna, mert mkor porges van felre all, vagy elmegy. Tudom en mit akar, de ez ugy se lenne komoly, es mar lassan 7 honapja nem voltam senkivel, igy neha azon gondolkodom, hogy.... Ti mit gondoltok egy ilyen viszonyrol?2015. aug. 20. 19:05
2/24 A kérdező kommentje:
Kisvaros, felek, ha kiderul, meg leszek belyegezve, mert ki tudja, hogy kinek hencegne el vele egy 20eves. Nezzd mar megd....am a peksegbol a csajt! Konnyu volt.... Ezt nem akarom, viszont ember vagyok szuksegletekkel...
2015. aug. 20. 19:12
3/24 anonim válasza:
Ha 37 eves vagy (valoszinu tapasztaltal mar ezt azt), mit tudna nyujtani neked, egy 20 eves ficsur? Persze kemeny a toke de valoban azt hiszed, hogy valos oromot tudna okozni? Nem.
4/24 anonim válasza:
A 3. csak irigy.Nem hallgass rá.:)
5/24 anonim válasza:
Ne kezdj vele. Csak trófeának kellesz, semmi több. Meg mit tud neked egy 20 éves kölök nyújtani?Semmit. Max. a testét..
6/24 anonim válasza:
#5Ha nem esett volna le,szexre gondolt a kérdező.
7/24 anonim válasza:
Igen 6-os, de egy huszoneves meg nem tud szexelni, csak nagyokat dugni. Van kulonbseg!
8/24 anonim válasza:
3-as vagyok es a 2-esnek valaszolnam. Ismeretlenul nem szoktam irigykedni, viszont 20 eves korom kornyeken nekem is voltak ilyen korosodo noim. Megmondom oszinten, szegyeltem veluk az utcan egyutt megjelenni, de jol megdugtam Oket a kisszobamban es buszken meseltem a haveroknak, hogy milyen nagy asz vagyok.
10/24 A kérdező kommentje:
Igen itt most a testiseggel kuzdom, mert hat a bejaro emberek.... Meg ez a srac a legnormalisabb. Egy ferfi jar be meg, de mindig a nejevel, azaz ember, majd felfal a szemevel, amit nem is bannek, de heti egyszer jonnek, akkor is egyutt. Voltatok mar hasonlo sakk-matt helyzetben? Kisvaros, munka idekot, viszont nincs ismeretsegem, es most kisminkelve nem fogok a helyi diszkoba jrakalni kirohogtetni magam. Persze elobb-utobb jon majd valaki, de mar nagyon utobb van! Iszonyatosan utobb!
2015. aug. 20. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!