Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen buta rengeteg fiatal lány?
Mi érthető abban, hogy ismerkedés közben sokszor csak azt igazolják vissza Facebookon a lányok, akinek van barátnője, és arra írogatnak, nem arra, aki szingli, és ismerkedne?
Teljesen érthetetlennek tűnik számomra a dolog, az egyik az, hogy ha valaki egy barátnős embertől akar valamit, akkor azzal úgysincs esélyük normális kapcsolatra, ha korrekt a srác, akkor lepattintja ilyenkor a lányt, ha pedig nem akkor velük is ezt fogja csinálni, ha járna velük, vagy csak szimplán kihasználja őket. Miért nem annál próbálkoznak, aki szingli amúgy is, és szívesen venné az ismerkedést? Külsőre nincs nagy különbség a két ember közt, tehát egyikre se lehet egyértelműen azt mondani, hogy jobb csávó, csak a barátnősnek ezek miatt sokkal nagyobb az egója. Ez szerintetek nem értelmetlen?
Én Facebookon azt igazolom vissza, akit valahonnan (személyesen, munkából, suliból, utazásról, rendezvény kapcsán, rokonságból, baráti körből, engem érdeklő tematikus csoportból... stb.) ismerek, vagy valamiben a segítségére van szükségem, vagy neki az enyémre, és megbeszéltük, hogy keressük egymást, vagy valami "üzleti" ügyem van vele (pl. rukkola), és el akarom érni valahogy.
Jó tudni, hogy a Facebookot társkeresőként kellene használnom, és nem kapcsolattartásra, köszi a felvilágosítást, de szólj Mark Zuckerbergnek is...
Abban az esetben, ha nem vagyok szimpatikus, akkor az lenne az értelmes lépés, hogy elmondja a másiknak.
Ez így számomra kétszínűség.
Lehet, hogy nem értettem meg pontosan a kérdésedet, de válaszolok.
A legtöbb értelmes ember azt igazolja vissza, akit legalább látásból ismer. Azonban egy Facebook jelölést ma már sokan célzásnak vesznek, és arra gondolnak, hogy "na, ez most mit akar tőlem?" (És sok esetben tényleg ismerkedés céljából jelölik be a másikat.)
Na és most gondolj bele: van egy szingli lány, aki épp olyan időszakban van, hogy nem szeretne ismerkedni vagy valami. Ezt a lány bejelöli pár fiú, köztük olyanok is akiknek barátnőjük van. Ekkor a lány sokkal szívesebben visszaigazol a barátnős fiúknak, mert ezt nem veszi célzásnak. Tudja, hogy van barátnője és nem akar majd ráhajtani. A szingli fiúk esetében pedig pont nem ezt gondolja.
És ezt lehet tovább vinni arra, hogy pont azért, mivel tudja, hogy barátnője van a fiúnak és nem akar tőle semmit, lehet, hogy elkezdenek beszélgetni, pl. sulis dolgokról, egymástól kérnek segítséget vagy ilyesmi. Tehát semmi ismerkedős dolog. Lehet, hogy a lány nem mer szingli fiútól segítséget kérni, mert ott van rajta a nyomás, hogy ezt most nyomulásnak fogja venni. Na, és simán megtörténhet, hogy a lány és a barátnős fiú (épp azért mert nincs rajtuk ez a nyomás) nagyon jóban lesznek, és mi történik? Akarata ellenére belezúg a fiúba.
Ezzel csak arra akartam célozni, hogy sok esetben a lány semmit nem akar a foglalt fiútól amikor el kezd vele beszélgetni, csak később alakul ki benne valami vonzalom iránta.
Akik meg egyből ráhajtanak a foglalt fiúkra, hát, hadd ne mondjak róluk semmit.
Hát, ha a sörhas meg a testesebb alkat előnynek számít a lapos has, vékony, szálkás alkattal szemben, akkor rendben.
De ha feltételezzük, hogy jobban néz ki, akkor is, mi értelme van inkább annál próbálkozni, aki foglalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!