Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen buta rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen buta rengeteg fiatal lány?

Figyelt kérdés

Mi érthető abban, hogy ismerkedés közben sokszor csak azt igazolják vissza Facebookon a lányok, akinek van barátnője, és arra írogatnak, nem arra, aki szingli, és ismerkedne?

Teljesen érthetetlennek tűnik számomra a dolog, az egyik az, hogy ha valaki egy barátnős embertől akar valamit, akkor azzal úgysincs esélyük normális kapcsolatra, ha korrekt a srác, akkor lepattintja ilyenkor a lányt, ha pedig nem akkor velük is ezt fogja csinálni, ha járna velük, vagy csak szimplán kihasználja őket. Miért nem annál próbálkoznak, aki szingli amúgy is, és szívesen venné az ismerkedést? Külsőre nincs nagy különbség a két ember közt, tehát egyikre se lehet egyértelműen azt mondani, hogy jobb csávó, csak a barátnősnek ezek miatt sokkal nagyobb az egója. Ez szerintetek nem értelmetlen?

2015. aug. 5. 10:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem valami tini kölyök lehetsz főleg, hogy hazudgálsz is itt a hozzászólásoddal ellent mondasz a kérdésedben megfogalmazott dolgoknak szóval ilyen korban nem tartanak túl sokáig azok a kapcsolatok (tisztelet a kivételnek) főleg, ha kifejezetten a srácnak udvarolnak a csajok.

És meg kell szoknod, hiába vagy szingli, ha nem tetszel a lányoknak akkor úgysem fognak rádhajtani akármennyire is ismerkedni akarsz, ha meg jól nézel ki élő példa a haverod akkor is rádhajtanak, ha kapcsolatban vagy. Ennyi a történet :D

2015. aug. 5. 14:59
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem tini kölyök vagyok, 20 elmúltam már rég. És egyébként, ha már szerinted, kedves utolsó, hazudgálok, akkor kérném az alátámasztást :)

Valóban nem voltak még hosszú kapcsolataim, de nem az én hibámból, mindent megtettem mindig, hogy hosszú legyen. Csak ez nem egy emberen múlik.

Egyébként azt is félreérted, hogy nem arra várok, hogy valaki kezdeményezzen nekem, hanem, hogy értékeljék, ha én kezdeményezek, és ne a foglalt, nem kezdeményező után menjenek. Utána meg megy a sírás, hogy kihasználják őket.

Tisztelet a kivételnek!

2015. aug. 5. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
És ha nem kölcsönös az érdeklődésed, erre az esetre mit javasolsz, mi lenne a helyes cselekvés? Vagy ha valaki nem akar társkereséssel foglalkozni és szívesebben beszélget olyanokkal, akiknél fel sem merül ez az opció (tudod, akinek van párja)?
2015. aug. 5. 20:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Akkor megmondja, hogy legfeljebb barátság, és ennyi. Ezért normális ember nem haragszik meg, szóval iszonyatosan nagy parasztság akkor is, ha valaki egy baráti társaságból nem igazol vissza mindenkinek. Ez kicsit olyan, mintha nem köszönnél egy társaságon belül mindenkinek, vagy nem vennéd emberszámba.
2015. aug. 8. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!