Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kellene elkezdenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene elkezdenem ismerkedni?

Figyelt kérdés

25 éves fiú vagyok, ezidáig még nem volt barátnőm. Személyesen nem is ismerkedtem soha. Ennek oka az önbizalomhiány, amit a mai napig nem tudok leküzdeni magamban. Sok hibát elkövettem 10 év alatt, ezek jó részéből tanultam. A legnagyobb hiba talán az volt mindig is, hogy társaságban csendes voltam. Soha nem volt olyan, hogy én kezdeményeztem volna beszélgetéseket, ha idegen társaság volt és muszáj volt ott lenni, akkor mindig hozzám jöttek oda, hogy szóba elegyedjünk. Tudom azt is, hogy nem sok mindent tettem meg azért, hogy egyáltalán bármiféle kapcsolatom legyen lányokkal, ezen szeretnék most változtatni. Elkezdtem edzeni, egyelőre csak itthon (súlyzózás, fekvőtámasz, hasprés, kerékpározás). A külső megjelenésre mindig is adtam, ezzel nagyon nem tudok mit kezdeni. Nem vagyok pattanásos, nincsenek rossz fogaim, nem öltözök ízléstelenül. Teljesen átlagosnak mondanám magam. Nem vagyok az a bulizós fajta, de errefelé már nem is tudnék nagyon a saját korosztályommal bulizni, szinte csak fiatalabbakkal.

Szeretném, ha tanácsokat adnátok, hogy hogyan induljak el az ismerkedéssel.

2015. aug. 20. 11:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól! Azon múlik minden.
2015. aug. 20. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!