Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 0, semmi önbizalommal hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

0, semmi önbizalommal hogyan kellene elkezdenem ismerkedni?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, eddig még soha nem volt barátnőm. Önbizalomhiány miatt személyesen félek hozzájuk közeledni, valamint bulizni, városba sem járok úgy ki, ahol ismerkedni tudnék. Az interneten pedig nem szeretnék képeket közölni magamról, szintén önbizalomhiány és egyéb más okok miatt. Ami a külsőmet illeti, én személy szerint nem tartom magam csúnyának, szerintem átlagos vagyok, tőlem sokkal csúnyább, ápolatlanabb embereknek is van barátnőjük. Az öltözködésemre mindig figyelek, rendszeresen járok fodrászhoz, tisztálkodok stb. Hogyan küzdhetném le ezt magamban? Megkérnék mindenkit, hogy a közhelyes elméletben működő dolgoktól kíméljenek meg, sokkal inkább gyakorlatban megvalósítható példákkal segítsenek nekem.
2015. aug. 16. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez úgy hangzik mintha valakit oltógatni akarnál ,és nem rólad szólnak a történet:D
2015. aug. 16. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
mármint úgy fejezed ki magad,minhta nem magadról beszélnél
2015. aug. 16. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
39%

1-es: Egyáltalán nem úgy beszél magáról.

Kérdező: beszélgetni sem beszélgetsz lányokkal?

2015. aug. 16. 16:16
 4/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
39%

Nem tudom mennyire súlyos a helyzet, mert nem ismerlek. De első körben a fejedben kell rendet tenned. Meg kell találnod az értékeid, amik téged egyedivé tesznek és megbecsülnöd megad azok által. Csak így fognak mások is megbecsülni. És, amíg nem hiszed el magadról addig pedig megjátszhatod. Picit beleszoksz a szerepbe, ami igaz, de még nem tudsz azonosulni vele.

Nem tudom, félsz-e nőkkel beszélni vagy csak az a gond, h nem tartod elég sokra magad és azért nem ismerkedsz. Kereshetsz akár egy mentort is a témakörben. Ego gyilkolás, szociális helyzetektől való rettegés elleni gyakorlatokkal segíthet átlendülni.

2015. aug. 16. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Csak egyféleképpen lehet. Belevágsz. Ja, hogy esetleg nem sikerül? Mit gondolsz, miért gyakorolnak az emberek - szinte bármiben? Mert eleinte nem megy, tapasztalatlanok. Tehát a kudarc borítékolt. Aki ezt tudja, aki nyilvánvalónak tartja, hogy kinek többet, kinek kevesebbet, de gyakorolnia kell, az nem dől ki ettől. Feláll, és folytatja. Aki a kudarctól retteg, annyira letaglózza, hogy nem tud felállni, a következő még nehezebb lesz. Nem hiszi el, hogy a kudarc nélküliség a természetellenes. No persze mindenben, az ismerkedésben is vannak tehetségek, nekik gyorsabban jön össze. De el kell hinni: mindent meg lehet tanulni több kevesebb munkával. A tehetségtelenből nem művész, csak jó "mesterember" lehet, a tehetségesből művész. Ennyi a különbség. Meg az ebben való hit.
2015. aug. 16. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

0?

Adjál hozzá négyet és kapd be az enyémet!:*

22F

2015. aug. 16. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:

semmiképp se az autó és a gyúrás legyen ami önbizalmat ad...személyesen tapasztaltam a környezetemben lévő elkeseredett pasasoknál h ezekkel próbálják kompenzálni a visszautasítást

szerintem legyél kedves, mosolygós, nyiss a lányok felé, még ha néha csak egy egy bók formájában is, végül is egy v kedves szó mindig jólesik a nőknek

amugy meg ha veszel magadnak csokit vagy valami mást megkínálhatod a körülötted levőket ezzel nem megveszed őket, csak mindenkinek jólesik a kedveskedés :)

2015. aug. 16. 17:48
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem az, hogy félek nőkkel beszélgetni, inkább attól félek, hogy mi sül ki belőle. Ha nem jövök be neki hogyan épít le. Soha nem vágytam topmodell külsejű lányokra, inkább a természetes szépségű lányokat kedvelem. Az teljes mértékben igaz, hogy nem tartom magam sok (kb. semmire, ezen egyébként fogalmam sincs hogyan tudnék változtatni). Egyébként humorom az van, ami azt mondják jó szokott lenni a nőknél, esetleg azt valahogy beépíthetném a csajozásba, csak azzal hajlamos vagyok átesni a ló másik oldalára, amivel csak azt érem el, hogy nem fognak komolyan venni.

Azt sem tudom hol kellene elkezdenem csajozni. Legtöbbször az utcán kerülök kapcsolatba lányokkal, mikor jövök-megyek a városban. Bulizni nem szoktam járni, de ott még talán annyira sem lenne önbizalmam, mint tényleg egy normál szituációban.

Most délután direkt kimentem a városba, sétáltam egyet. Kipróbáltam azt a bizonyos 3 másodperces dolgot. 3 vagy 4 lányon sikerült csak, nem nagyon voltak a városban. Az első egy roma etnikumú volt, 3 lány jött velem szemben, az egyik egy darabig nézett, majd miután már úgy ahogy kiestem a látószögéből nem nézett tovább. Aztán egy csúnyácskább lánnyal próbáltam ki, ő talán 2 mp-ig nézett (csak saccolok), hazafelé pedig egy elég szép lányon, ő talán végig nézett, de utólag jutott eszembe, hogy elfelejtettem mosolyogni...

A mosolygás ok lehet, idegeneknél is bejöhet, de ez a csokis dolog, amit az utolsó válaszadó írt ez szerintem legfeljebb ismerősök körében állja csak meg a helyét, azért elég furán venné ki magát, ha az utcán minden nekem tetsző lányhoz odamennék és csokit akarnék adni neki. :)

A bókolás is működhet bizonyos helyzetekben, ezt megjegyzem, megpróbálok kidolgozni erre valami szöveget, hogy ha ilyen helyzetbe kerülök, akkor hátha bejön.

2015. aug. 16. 18:34
 9/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Bókolásra ne dolgozzál ki szöveget. Ha nem komolyan gondolod értelmetlen szavak.
2015. aug. 16. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
A humor nekem, mint nőnek bejön, de ahhoz el kell jutni a beszélgetési szituációba. A sétát jó ötletnek tartom, közben beülhetsz valahová, vehetsz egy fagyit, üdítőt. Ha szerencsés vagy,lehet ott valaki, akivel ismerkedhetsz, inkább, mint utcán leszólítani.
2015. aug. 16. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!