Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én most végeztem jogon, a lány akit megismertem
pincérként dolgozik, szerintetek lehet ebből tartós
kapcsolat?
Mert te jogon végeztél felsőbbrendűnek érzed magad,vagy mi áll a kérdés hátterében?
2015. aug. 17. 18:00
Pfejj! Tudod mit? Többre becsülöm azt aki keményen dolgozik és nem fél be piszkolni a kezét nem úgy mint a szemét ügyvédek és bírók meg egyéb állatfajták. És mi ez a lenéző kérdés? Lehet ebből tartós? Miért alkalmi lehet? Arra jó lenne? Erre mondják,hogy a diploma nem jár együtt ésszel.
2015. aug. 17. 18:03
2015. aug. 17. 18:07
Nem annyira a munkájától függ, mint az általános intelligenciájától. Még akkor is lehet, ha nagy a különbség, de az már nagy kompromisszum lesz a részedről is, és az ő részéről is, mert érezni fogja a különbséget.
2015. aug. 17. 18:17
Nekem nem kéne vendéglátós nő, függetlenül a végzettségemtől! Nem nézem le, csak tudom mivel jár az a szakma és ezért nem. Ha nem dobja ki a cicit, nincs borravaló. Ha jeggyűrű van rajta, nincs borravaló. Fogdossák, kikezdenek vele, stb. Neeeeem, ez nem kell! És nem, ezeket nem én találtam ki.
2015. aug. 17. 18:20
6/13 A kérdező kommentje:
Nem kell jönni ezzel a tipikus sztereotípiával, hogy minden ügyvéd önző, kizsákmányoló, korrupt, beképzelt. Lássuk be, hogy egy értelmiséginek és egy munkásnak a világképe igencsak különböző lehet. Más a fontos neki, máshogy látja a dolgokat. Csupán érdekelt volna, hogy valakivel van-e ilyen helyzetben szerzett tapasztalata. Egyelőre nem tudtam leszűrni és nem akarok senkit sem kételyek közt hagyni. Erről van szó, nem pedig arról, hogy bárkit is lenéznék. A vádaskodás az megy.
4-es vagyok, igen van ilyen tapasztalatom magamnak is, nem jött össze. De van akinek igen.
2015. aug. 17. 18:22
Én orvos vagyok. Volt bolti eladó és esztergályos párom is. Nagyon hamar kiderült hogy nem illünk össze. Az egyiküknek pl. egyszer felajánlottak egy nagyon jó munkát, fizették volna a tanulmányait is, és ő azért mondott nemet, mert félt a felelősségtől. Itt elveszett a szememben a férfiassága, onnantól nem ment. Nagyon sok végzettség nélküli embernek nincsenek céljai és nem elég kitartó, avagy nem elég intelligens ahhoz, hogy el tudjam képzelni a páromnak, de nem hiszem, hogy ez mindegyikükre igaz. Csak megfelelően kell választani, én nem írtam le őket azért, mert két emberrel nem működött a kapcsolat. Viszont ha te már most így állsz hozzá, az nem túl jó. Tudnád tisztelni? Tudnád szeretni? Tudnál nem lekezelő lenni vele? Szerintem ezeket gondold át.
28 N
2015. aug. 17. 18:51
9/13 A kérdező kommentje:
Ha már most kevesebbre valónak tartod a foglalkozása miatt akkor fölösleges belekezdeni.
2015. aug. 17. 20:34
Kapcsolódó kérdések: