Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek keressem én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek keressem én?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy sráccal a hétvégén, nem volt szó semmi komolyról tehát nincsenek elvárásaim, de! azóta egyszer sem keresett míg elötte (nyilván a cél érdekében) mindennap. /3 hétig beszéltünk kb/ nincs sok tapasztalatom ilyenben, nyilván ilyen egy egyéjszakás kaland, viszont mikor vele voltam annyira nem így viselkedett nagyon jól kezelte a szitut, kedves volt stb ezért furcsálom hogy nem keres.

A lényeg, hogy szerintetek felejtsem el, vagy esetleg keressem én aztán meglátom hogy reagál? Fiuk lányok bárki akinek van erről véleménye tapasztalata segítesen!! :)

2015. júl. 31. 15:19
 1/7 Mumusan ***** válasza:
Persze, keresheted. Ha addig beszélgettetek, akkor miért ne?
2015. júl. 31. 15:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Örülnék ha ő keresne, picit megnyugodna a lelkiismeretem, viszont azzal hogy én keresem nem akarom hogy azt érezze, hogy rá kattantam és többet akarok.

Köszi a véleményt! :)

2015. júl. 31. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:

A Hányinger jött rám.........

24/F

2015. júl. 31. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Ebből, amit leírtál, kérdező, még akármi is lehet.

1. Nem hív, mert sürgősen el akarja felejteni az egészet, annyira szar volt.

2. Nem hív, mert hadilábon áll az érzéseivel.

3. Nem hív, mert nagyon jó volt, és most megijedt a hirtelen rátörő érzelmektől.

4. Nem hív, mert megvoltál neki, és most más skalpok után lohol.

5. Nem hív, mert ahhoz még nem elég felnőtt, hogy kezelni tudja a szitut.

6. Nem hív, mert a viselkedésed alapján jogosan könnyű nőcskének tart, tehát semmit sem akar tőled.

Etc.

5.

2015. júl. 31. 16:48
 5/7 TallandThin Boy ***** válasza:
Szerintem megkapta amit akart. Ha többet akarna, akkor keresne továbbra is nem?
2015. júl. 31. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha mind2 en egyedül vagytok miért ne ?!
2015. júl. 31. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:
nyugi, majd fog keresni, ha nem tudja hova lőni a patront, csak újra beléd, erre voltál sajnos jó neki csak. :( szomorú, de van ilyen
2015. júl. 31. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!