Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen időközönként keressem, hogy legyek túl nyomulós?
A hétvégén megismertem egy lányt, eszméletlenül tetszik és bejön, eddig egyszer találkoztunk közös nyaralás alkalmával, nagyon jót buliztunk, rengeteget beszélgettünk, jól éreztük magunkat, de sajnos másnap már mindketten mentünk haza. A probléma az, hogy külföldön él, messze tőlünk, Erdélyben így nem fogunk tudni egyből a közeljövőben találkozni, csak úgy leghamarabb 1 hónap múlva (persze ha ő is benne van). Tegnap bejelöltem Facebookon és ismét egy jót beszélgettünk. Ma nagyon nehezen bírtam csak ki, hogy ne írjak rá, pedig online volt, legszívesebben állandóan írogatnék neki, de az biztosan túl nyomulósnak tűnne. :D
Szóval mi az egészséges ilyen esetben? Hogyan folytassam? Milyen időközönként írjak rá? Sosem voltam még ilyen helyzetben. Esetleg gondoltam arra, hogy egy pár Facebook-levélváltás után elkérem a telefonszámát és néha felhívom, de bár az is lehet túl nyomulós. Nem tudom mitévő legyek, szóval minél több és több tanácsot elfogadok, hogy mit tennétek a helyemben, mert semmiképp sem szeretném veszni hagyni. :)
Köszi előre is.
Írj amikor jónak érzed,:)
pl ettetek együtt pizzát, akkor ráírsz hogy "épp pizzát ettem, és eszembe jutottál" ez szerintem aranyos,és egy lánynak nagyon jól esik
a telefonos nem rossz ötlet, de várj vele kicsit
írásod alapján, nem nézlek egy olyan mimóza valakinek, akinek olyan sok tanács kéne
hallgass az ösztöneidre, menni fog ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!