Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ördögi kör. Avagy hiába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ördögi kör. Avagy hiába vagyok jó? .

Figyelt kérdés

Sziasztok..

19 éves vagyok férfi..Magabiztos,jóképű,vicces,elhivatott,értek a nők nyelvén,rendőrnek tanulok,szeretni való,egy olyan ember aki igazán tud szeretni,komoly,de vicces,romantikus,DE mégis!

A 20-26 éves lányok jönnek be,és mindig megszerzem a kiszemelt "áldozatot" de valahogy mindig meghátrálnak...

fiatal!?Nem tudom miért teszik..fiatalnak találnak?De ha még több is van bennem mint egy 26 éves srácban?...

Valami ötlet?...Biztatás...beszólás?:)

2010. márc. 8. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:

háát akkor nagyon hülyék azok a lányok, mert 20 éves kor felett szerintem az 5-6 év korkülönbség már egyáltalán nem számít főleg a te esetedben,mivel te nagyon is érett vagyok,lehet h azok a lányok akik otthagynak ők nem elég érettek hozzád,és csak sajnálni tudom őket h egy"ilyet" kihagynak mint Te!!

de ha a kor miatt hagynak ott,szerintem ne is foglalkozz azokkal a lányokkal, mert nem érdemelnek meg téged,majd Te is megfogod találni az igazit!! :)

15/L

2010. márc. 8. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Túl jó vagy.

Vagy épp csak pont nem ilyen kell a nőnek akit megszereztél.

Nekik sosem az kell ami van, hanem ami nincs.

Ezen ne akadj fel. Lesz ez még így se.

3/10 anonim ***** válasza:
bocs : nem vagyok hanem vagy
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén nem tudom hogy gondolod te ezt. A kétáramú gázturbinákról meg közben nem tudsz semmit? NOOORMÁLIS? Az a hiányzó láncszem, te meg észre sem veszed. Pedig ha értenél a nagy nyomású álló turbinalapátokhoz, akkor egy csapásra tökéletessé válnál, mint Cell a Dragon Ball-ban, bumm dörögne az ég, cikáznának a villámok, a csajok meg tapadnának rád csokis áksz nélkül is...
2010. márc. 8. 22:51
 5/10 anonim válasza:
27%

És még rendőr is leszel?

Nem is tudom mit mondjak.....

2010. márc. 8. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:
nem a megfelelő alanyokat kapod ki, ennyi.
2010. márc. 8. 23:36
 7/10 A kérdező kommentje:

az utolsó kettő válaszolónak nem igazán tudok mit üzenni..kicsit visszamaradott,csekély értelemre utaló kommentárok voltak.

De a többieknek köszönöm! Én sztem a kor miatt ijednek meg..

5-6 év? elég ide 3-4 is.. és már bukott a mutatvány ..:(

2010. márc. 8. 23:37
 8/10 A kérdező kommentje:
bocsánat! az utolsó értelmes volt,csak miközben írtam akkor írtad... ! Lehet nem jó az alany sem...én már nem tudom..:(
2010. márc. 8. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem tul fiatal vagy meg. Peldaul en 24 eves vagyok, de en egy olyan pasit kepzelek magam melle, aki legalabb 6 evvel idosebb nalam es egy kicsit tapsztaltabb is. Termesztesen ez nem azt jelenti, hogy ez mindenkinel bevallik, ez csak egy pelda.

Tobb is van benned, mint egy 26 eves sracban... Vannak bizonyos dolgok, amik egy kor velejaroja, es az is lehet, hogy te meg 19 eveskent viselkedsz, mert egyelore az vagy, a kort nem lehet letagadni.

Szerintem romatikazz csak tovabb es ne vegye el egy franya visszautasitas az onbizalmadat. Most vagy kialakuloban... Meglatod, egy par ev mulva dolni fognak utanad a csajok, csak legyen idod koztuk valogatni.

2010. márc. 9. 02:53
 10/10 A kérdező kommentje:

De látod ez a baj,h dőlnek,csak nem abból a korosztályból ahonnan kellenének! :)

Sokan mondják h úgy viselkedem mint egy 30 éves,és ha meghagyom a körszakállam,akkor úgy is nézek ki,de mindegy...mert az illető hölgy előbb-utóbb megtudja az igazságot ...

2010. márc. 9. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!