Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Füstbe ment randi, avagy 20 perc bámulás a mozgólépcsőre!?
nézd, 1000 oka lehetett... nálam 3 hónapig nem sikerült az első randi, pedig élőben létrejött barátság volt... mondjuk nem is sikerült a dolog, de nemis bánom, hülye csaj volt :P
ha ez ma volt, ne kezdjél ezen aggódni
Neten ismerkedni olyan, mint láncfűrésszel maszturbálni.
Izgalmas de nem túl célravezető....
ez bizony bennevan a pakliban.
2 lánnyal beszéltem meg eddig netes ismeretség alapján randit, és mindketten el is jöttek.
meg persze sokan voltak akik pár sor után indoklás nélkül leléptek, ezeket nem is tartom számon...
ha velem történt volna én valsz még irok 1 emailt, aztán tudomásul veszem hogy köddé vált... van egy csomó másik lány még...
nézd onnan hogy legalább már azelőtt kiderült hogy csak egy hülye liba, hogy összetörhetné a szived, mer esetleg beleszeretsz ha találkoztok. jobban jártál :)
"nézd onnan hogy legalább már azelőtt kiderült hogy csak egy hülye liba, hogy összetörhetné a szived, mer esetleg beleszeretsz ha találkoztok. jobban jártál :)"
Mekkora hülye szokás már a pasiknál, hogy első találkozás után beleszeret a lányba. Ez milyen már? Nem értem.. hogy tudsz úgy beleszeretni valakibe hogy most látod először és nem is ismered?
Bocsi az offért.
A kérdésedre válaszolva, szerintem is hagyd. Vagy csak hülyített, vagy tényleg csak meglesett és lehet nem jöttél be neki. De ilyenekkel ne foglalkozz nem éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!