Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most féltékenységből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most féltékenységből csinálta vagy miért?

Figyelt kérdés

Régebben kavartam egy pasival, de annak már vége, s most van egy másik pasi(még csak alakul), de őt szeretem, nem csak kavarás. Az új látott a régivel, illetbe tudott róla. Múlt héten sétáltam arra, ahol a új dolgozik, s kint volt. Láttam, hogy észrevett, s nézett rám, mikor elment mellettem motorral a régi, s rámdudált. Nem foglalkoztam vele, visszaköszöntem, s oda akartam menni köszönni az újhoz, de ő meg sem várta, hogy odaérjek. Fogta magát, s bement az irodába, azóta nem is beszéltünk...

Ezt féltékenységből csinálta vagy miért?

És én mit csináljak? Nem mehetek oda magyarázkodni, mert nem is vagyok benne biztos, hogy azért nem beszél velem...

Segítsetek, légsziiii :'(

2010. márc. 8. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom őszintén de tudom hogy velem már fordítva sült el így a dolog hogy elkezdtem magyarázkodni és leoltott hogy nincs semmi bajom.. szóval ez patt helyzet de viszont így lehet azért csinálta vagy csak valamiért megharagudott beszéljétek meg de először kérdezzél rá hogy miért nem vártál meg.. és ha az lesz a válasz hogy semmi.. akkor valószínű hogy nem tetszik neki a volt pasid jelenléte;)
2010. márc. 8. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
am F/16
2010. márc. 8. 20:43
 3/4 anonim válasza:
igen, ezt azért csinálta, és beszélj vele...
2010. márc. 8. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
ne legyél durva és kicsit legyél állszent sztem mikor beszélsz vele enyhén segnyaloan szal hogy kedves leszel utána ugy is kimutatja a foga fehérjét és az lesz neked a lényeg mert akkor le tudsz venni mindent:)
2010. márc. 11. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!