Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pasi mitől gondolja meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi mitől gondolja meg magát hirtelen?

Figyelt kérdés
A látható jelek alapján teljsen oda volt értem, és egyik pillanatról a másikra visszalépett, nem keresi a társaságom. A férfiak mennyi idő alatt szűrik le, hogy milyen a nő? Mármint, hogy akarnak-e valamit tőle? Hogy keltsem fel újra az érdeklődést?
2010. márc. 8. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Rájött, hogy minden nő házasodni akar, meg komoly kapcsolatot, ő meg biztos lazát akar, vagy csak szexet, amiben te nem lennél a partnere (véleménye szerint).
2010. márc. 8. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van valakije,és az jobban bejön neki mint te,azért hanyagol!Bocs,de benne van a pakliban!
2010. márc. 8. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy két csaj között hezitiált,és most te jöttél ki rosszabul.

A legcélravezetöbb az lenne,hha megkérdeznéd tőle :D

2010. márc. 8. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Rajtad teljesen kívülálló ok áll fenn. Pl.nem tudja az exet elfelejteni, vagy valaki bekavart, vagy valami rossz történt vele, stb. ha érdekel a pasi, járj utána a dolognak, ne hagyd magad, kérdezd meg,amíg őszinte választ nem ad - persze akkor vállald azt is, hogy Veled van a baja. De szerintem 2 intelligens ember meg tud mindent beszélni.
2010. márc. 8. 15:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, talán igazatok van, csak az a baj, hogy én magamban keresem a hibát.

Ötlet, hogy mivel tudnám újra felkelteni a figyelmét?

2010. márc. 9. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!