Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha társkeresőn egy nő válaszol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn egy nő válaszol, az mindig jelent valamit?

Figyelt kérdés

biztosan ismeritek azt a történetet, hogy "nekem nem sikerült, de feltettem a haverom képét, és 4x annyian válaszoltak, még a tahó üzenetekre is"

most közelítsük meg másként : az egy dolog, hogy válaszoltak, de az biztos, hogy ismerkedési szándékkal?

2015. aug. 7. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Nekem volt időszakom, amikor nem azért voltam fent társkeresőn, mert tényleg nyitott voltam és belevetettem magam, hanem mert régóta egyedül voltam már, és mások rávettek, hogy próbáljam meg újból. Válaszolgattam, de megmondtam, hogy nem tudok ígérni semmit, meglátjuk, hogy alakul. Nem működött a dolog, illetve én nem működtem, de adtam egy esélyt magamnak, hátha. Aztán végül töröltem magam, mert nem láttam értelmét.

2015. aug. 7. 11:36
 2/4 anonim válasza:
Milyen mas szandekkal irtak volna?
2015. aug. 7. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem elutasító választ írok, akkor az azt jelenti, hogy adok egy esélyt az ismerkedésnek.

DE!

Ez csak LEHETŐSÉG, és nem garancia arra, hogy tényleg össze is akarok jönni az illetővel. Hiszen ilyenkor még semmit nem tudok róla (még ha valós a fénykép, akkor sem, mert élőben egészen más az ember kisugárzása, mint képen).

Amikor még társkeresőn ismerkedtem, az elindult levelezések jó, ha 5-10%-ából lett találkozó, mert menet közben kiderült, hogy nagyon nem passzolnánk össze. És még a személyes találkozó sem garancia semmire!

Szerintem 100-ból 1 ember potenciális partner számomra, de csak az ismerkedés során derül ki, hogy melyik az az egy!

2015. aug. 7. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:

#2 unatkozás, kíváncsiság

volt már ilyen. 3 levél után elhalt, mert nem érdekeltem az adott csajt.

2015. aug. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!