Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekli a nőket egy jó adatlap sem egy társkeresőn egy férfiról, ha az a képek szerint nem álompasi?
3#
Valószínű nem, de attól még megdugja, az is jobb mint a semmi.
A férjem is sokat mesélt erről. Társkeresőn ismerkedtünk meg és megosztottuk egymással a tapasztaltainkat. Ő heti 40 névre szóló egyedi levelet küldött szét, mindenkinek adott volna egy esélyt, hogy ismerkedjen, szóra sem méltatták. Én napi 40 levelet kaptam, tele szexuális ajánlatokkal, mikor a lapomra is nyíltan kiírtam, hogy ezzel felesleges zaklatni, mert nem vagyok rá nyitott. Volt, aki első levélben elrontotta a nevem, mert nyilvánvaló formalevelet küldött, volt, aki sötétben randira akart hívni egy kietlen helyre, és volt, aki semmit sem írt, pedig 4 levelet is váltottunk, de annyira tele volt közhelyekkel, hogy nem volt benne semmi egyedi, azon kívül, hogy "fogadjam el úgy, ahogy van", de nem mondja, hogy mi az az úgy.
Aztán írt nekem a férjem, 4 sort, ami az adatlapomról szólt, névvel, nekem. Picit vicces volt, de nem tolakodó. A képeit igen, megnéztem, de a levél kilógott a többi közül (már csak a helyesírását tekintve is, mert abból is láttam már előtte olyat, hogy ledöbbentem).
Arra akarok kilyukadni, hogy feladni sosem szabad, mert a sok -sok szénakazalban ott lehet az a valaki, aki rád vár, csak már neki is tele a bugyra, mert sajnos egyik oldalon sem túl fényes a felhozatal, tele van csalódással az egész. De megéri várni és a normál, hétköznapjaid mellett ezt is párhuzamosan "futtatni", mert sosem lehet tudni, mikor -mi jön be! Sok sikert! N31
Egy internetes társkeresőn nincs következménye az ordenáré viselkedésnek. Ha közösségben próbálkoznál vagy munkahelyen, ahol egy inkorrektül kivitelezett elutasítás után valamilyen módon visszavághatnál, min. a történet terjesztésével, akkor nagyon szofisztikált kamu szöveggel rázna le ugyanaz a nő. Így viszont az alapvető emberi méltóságod sincs elismerve. Aki az állásinterjúval volnt párhuzamot, jól csinálta, ott is sok a jelentkező, és hiába várnak választ, ha nem kapnak, nem tudnak mit csinálni.
Általában, ha következmények nélkül lehet tisztességtelenül viselkedni, a magyarok megteszik.
Társkereső oldalakon ezt a tényállást el kell fogadni. Sajnos ez van. Próbálkozz máshol, illetve ha a neten akarsz ismerkedni, ne add fel. Azok a lányok akik nem írnak vissza, meg sem érdemlik, hogy foglalkozz velük, nem igaz? Akkor miért zavar? Hamar kiestek és nem rabolják az idődet tovább.
Annak idején csináltam egy profilt, kép nélkül, egész jól kitöltve az adatlapot. Ráírtam 60 lányra úgy (akik, megjegyzem szintén kép nélküli adatlappal voltak regisztrálva, tehát nem vártam el többet attól amit "le tettem az asztalra"), hogy személyre szóló üzenetet küldtem el nekik, nem egy sablon szöveget. Szerinted hány irt vissza?
60-ból mindössze 3. Nem sok, de, ha azt nézed nem is kevés, szerintem... A vicc az, hogy képcsere után abból 2 egész jól nézett ki.
Amennyiben megint társkeresőn próbálkoznék, ugyanígy tenném, mert szerintem az értelem valahol itt kezdődne, hogyha valaki ír a másiknak egy normális levelet (tehát tényleg látszik rajta, hogy időd és energiát pazarolt rá) akkor az a minimum, hogy a másik "visszahány" valamit, még akkor is, ha adott esetben az egy egysoros visszautasító levél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!