Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem érdekli a nőket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekli a nőket egy jó adatlap sem egy társkeresőn egy férfiról, ha az a képek szerint nem álompasi?

Figyelt kérdés
Nagyon jól megírtam az adatlapomat, nagyon sokan mondták. Többször is leírtam a végén, hogy kérek minden nőt, akinek írok, hogy legyen szíves visszaírni, hogy szeretne-e velem ismerkedni vagy sem. A nemleges válasz sem zavar, csak kérem írják meg. Ezt nyomatékosítottam is. Ennek ellenére sem képes a legtöbb annyi sem írni, hogy bocsi de nem, nem téged kereslek stb. Állítom, hogy el sem olvassák amiket illik tudni rólam, ránéznek és képre és 5 mp alatt döntenek mind. Nincs adatlap nézegetés sem. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok ronda férfi, talán 10/6 ra tesznek engem az ismerőseim, ha lehetne pontozni külsőre. Így sem érdeklem őket. Jó ja 20 ból 1 visszaír, ott sem nagyon sikerül egyről a kettőre jutni. Rémes a helyzet. Miért ilyenek a nők 25 éves kor körül is a társkeresőkön? Nem szimpatikus nekem ez a viselkedés, azt meg végképp nem érdemlem, ha írok 5 sort és benne van a szívem is, arra sem jön egy böffenés sem.
2015. júl. 29. 21:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

"Többször is leírtam a végén, hogy kérek minden nőt, akinek írok, hogy legyen szíves visszaírni, hogy szeretne-e velem ismerkedni vagy sem. A nemleges válasz sem zavar, csak kérem írják meg. Ezt nyomatékosítottam is."

Lehet, hogy pont ez a probléma? Megszállottnak tűnhetsz.

2015. júl. 29. 21:59
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy érzem a kérdésed alapján, hogy kicsit túl körülményes vagy, ez meg sokaknak zavaró lehet.
2015. júl. 29. 22:21
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Előrebocsátom, hogy nem akarlak megbántani. (Viszont valószínűleg meg foglak.)

Nincs benned semmi különleges. Fárasztó vagy. Nyomatod az elvárásaidat, miszerint te hogy képzeled el a levelezést, és ki hogyan írjon neked (mármint az adatlapodon). Rá vagy feszülve, fikarcnyi lazaság sincs benned. Valószínűleg egyébként hosszú is az adatlapod, és tele lehet "szívhezszóló" bullshitekkel. Nincs ezzel baj amúgy, csak engem például a világból kikergetnél vele. Viszont ha vicces lennél, nahh, akkor le se tudnál magadról vakarni.

2015. júl. 29. 22:27
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
de ki a fene vagy te, hogy utasítgatod a társkeresősöket, hogy mit hogy írjanak? nem ír → tehát nem érdekled.
2015. júl. 29. 22:53
 15/20 anonim ***** válasza:

utolsó mond vmit, és nem vagyok csaj, de nekem visszaírnak, pedig képem sincs fenn. :D :D :D És el tudod képzelni, h hány levelet kapnak még a legcsúnyább csajok is?? felraksz egy olyan nőt, akinek az első 4 foga hiányzik, és ha még a kamunak is látszik, akkor is írnak rá, h egy körre elvinnék, mert elől a 4 kiesett foga közé pont befér a farkuk és tök jó lenne kipróbálni, h milyen, ha úgy szopják le őket, h véletlenül sincs fogazás. :D

aki csúnya és csaj, az sztem menjen fel egy ilyen társkeresőre, vagy menjen el egy gólyatáborba és lőttek a szüzességének. :D nagyon jókat kell írni nekik, h visszaírjanak, és akkor is valószínű, h nem lesz semmi belőle, csak beszélgetés ott. Hamarabb jössz össze innen bárkivel, ez tuti biztos, de a való életben még több esélyed van, ha járod a helyeket. :)

2015. júl. 29. 22:55
 16/20 anonim ***** válasza:
13-as írására gondoltam. 15-ös voltam. :)
2015. júl. 29. 22:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem az adatlapoddal fogsz sikert elérni, én is párhuzamot tudok húzni az álláskereséssel. A hosszas szövegekre nincs az embernek energiája, a sablon nem tűnik ki a többi közül, a szépítés meg gyanús.

Ettől még nem kell feladnod a társkeresőzéssel, lehet, hogy pont ott van valahol az a nő is, aki az igazi lehet, csak még nem találtatok egymásra. A szüleim újság társkeresőjén keresztül ismerkedtek meg több, mint 30 évvel ezelőtt, nekik az jött be.

Én már másképp állok hozzá mondjuk, bár én is kipróbáltam, a tömegből egy volt, aki kitűnt, igaz, azóta nem vagyunk együtt, de egy szép évünk volt.

Akibe most szerelmes vagyok, ő jóval lazább, mint a szüleim, ami tetszik, mert én is hasonlóan kilógok a családból, ugyanakkor megvannak benne azok a dolgok is, amiket a szüleimben tisztelni tudok (és én is örököltem), tetszik a humora (nem mindenkié jön be, az övé szimpatikus számomra), és imponál, hogy a szaktudásomat nem úgy éli meg, ahogy sok pasi, hogy nem vesznek komolyan, vagy cikinek érzik, hogy én jobban tudok valamit (olyan szakmát tanultam, ahol egyelőre még a férfiak vannak többen), hanem ő elismer ezen a területen és támogat benne. Érdeklődő, figyel, odafigyel rám, nem azt érzem, hogy egy vagyok a sok közül, és nem tolakodó. És van valami plusz, amit nem tudok megmagyarázni. Még nem vagyunk együtt, ismerjük már egymást pár éve, de az utóbbi évben kezdtünk jobban közelebb kerülni egymáshoz, többet beszélgetni, meg hasonlók. Nem vagyunk közömbösek egymásnak, engem levett a lábamról.

2015. júl. 29. 22:58
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
jó az adatlapod... - mondod te.
2015. júl. 29. 23:10
 19/20 anonim ***** válasza:
21%
Mert egyrészt nekik a legjobb "jár", másrészt meg nem is társkeresni járnak fel leginkább, csak az egócskájukat növelni, amikor látják, mennyien írnak nekik. ŐK azok akik soha egyetlen levélre se írnak vissza.
2015. júl. 30. 00:44
 20/20 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, én többnyire komolyan se vettem az adatlapokat, amikor társkeresőztem.

Egyrészt magamra sem tudom jól kitölteni, nem vagyok ennyire beskatulyázható, és a hozzám hasonló embereknek is többnyire hiányos marad, vagy amit kitöltenek, csak hogy ne legyen üres, az sem teljesen fedi a valóságot.

Nagyon sok az ugyanolyan sablon adatlap, és a hasonlóan ugyanolyan sablon levél.

Van, aki nagyon sokat ír, adatlapra, üzenetbe szintén. Én bocs, könyvet szeretek olvasni, de a társkeresős kisregényeket nem olvasom el. Általában suli, munka után volt időm fellépni ezekre az oldalakra, akkor meg már fejben lestrapált voltam eléggé ahhoz, hogy ne tudjak ezekre koncentrálni, ránéztem, aztán a mennyiségtől kiugrott a szemem és végig se olvastam, lapoztam tovább.

Engem zavar, ha valaki körülményeskedő, másféle ember vagyok.

Az is zavar, ha valaki túlságosan fényezi magát, ebből is sok van.

Utasítani a másik embert, hogy írjon vissza, nem szimpatikus dolog, álláskeresésnél is csak töredék ír vissza, mert kapnak nagyon sok jelentkezést, társkeresésnél is simán előfordulhat, hogy olyannak írsz, aki sok levelet kap, nem fog mindre válaszolni. Ha meg történetesen lestrapált időszakban nézi meg, zavaró lehet számára, hogy a suliban, munkában is lefárasztották, és még itt is nyomás alá helyezik, ahol lazítani szeretne, és akkor reflexből nem.

2015. júl. 30. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!