Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, visszautasítottak bennete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, visszautasítottak benneteket már valaha?

Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 20:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen,beleszerettem a munkatársamba aki nős volt,éreztem tájat hogy vonzódik hozzám de elutasított.Annyira szerette a feleségét és tisztelte ami elég ritka a környezetemben.Ezek útán a leg hálásabb embernek éreztem magam hogy ilyesmit tettem vagy is éreztem iránta ami szétcincálhatot volna a kapcsolatukat.
2015. aug. 6. 21:03
 12/23 anonim ***** válasza:
igen többször is...
2015. aug. 6. 21:14
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos. Szenvedtem sokáig emiatt :(

20/L

2015. aug. 6. 21:22
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
Persze. Valamiért az él a gyakorizók fejében, hogy egy nő csak horkant egyet, és férfiak ezrei állnak az ajtaja előtt készen állva bármire, amire ő kéri. A valóságban viszont (szerencsére) ez nem így működik, határozott és önérzetes pasi képes nemet mondani, ha akar. És én kifejezetten határozott és önérzetes férfiakra buktam világéletemben, így nyilván beleszaladtam párszor olyan valakibe, akinek nem én kellettem.
2015. aug. 6. 21:55
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag csak visszautasítottak.
2015. aug. 6. 22:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Jó néhányszor.
2015. aug. 6. 22:47
 17/23 anonim ***** válasza:

Mit értesz az alatt, hogy visszautasítottak?

Ismerkedésnél nem utasítottak vissza soha, viszony egyszer szakított velem egy pasi, az eléggé megviselt...

2015. aug. 7. 09:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2015. aug. 7. 12:21
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt az, hogy iszonyúan tetszett egy főiskolai évfolyamtársam, és egy barátom elmondta neki, hogy ő bejön nekem, de ez nem volt kölcsönös. Szóval a szemembe nem utasított el, de nyilván értettem a szóból. De klasszikusan nemet nekem férfi még nem mondott. Sőt.
2015. aug. 7. 18:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Persze
2015. aug. 22. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!