Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfivel, aki a minimálbér többszörösét keresi Isten szolgájaként?
Tehát főállásban Isten hírnöke az ő egyik földi templomában. :)
25/F (nem ismerkedek itt)
Ez valami szekta vagy mi a franc?? :O Mert olyannal biztos nem járnék.
Az nem kizáró ok nálam, ha valaki normális keretek között vallásos. De ez már szerintem túlmegy azon.
"25/F (nem ismerkedek itt)"
Szerintem nem fognak elkapkodni...:D
Van OKJ-s Isten hírnöke képzés, hogy ezt végzed főállásban?
Amúgy nem, ha ilyen szektás, nem.
Én azt hittem, Isten szolgáit még ha jól is fizetik (mondjuk egy bíborost), annak a jó fizetségnek feltétele a cölibátus. Szexmentes kapcsolatba meg még pénzért sem mennék bele!
Egyéb vallások képviselőiről nem tudom, mennyit kereshetnek, gondolom egy rabbi vagy egy imám (talán így hívják a muszlimok papjait? vagy az a templom?) is sokat gyűjt össze adományokból, de alapvetően nekem a hátam borsódzik a vallásos dolgoktól. Elfogadom, ha valaki értelmes keretek között vallásos, de nem tudom igazán komolyan venni az elvakultakat. Mármint, az egy emberi pszichés szükséglet, hogy valami felsőbb hatalomban bízzunk, hogy ne tűnjön értelmetlennek az élet, hogy legyen valami vigaszunk szeretteink elvesztésekor, satöbbi, de ha valaki elvakultan tagadja a mai világ tudományos eredményeit, vagy akármilyen megszólalásomra Isten ilyen-olyan szándékaival válaszol, azt nagyjából 2 mondat beszélgetés után hagyom ott, nemhogy még járni vele... A pénz ebben a kérdésben részemről maximálisan mellékes dolog, az csak akkor lényeges, ha már közös jövőt tervezünk, de ha valakivel egy összefüggő beszélgetést nem tudok idegbaj nélkül lefolytatni, akkor ott kis esélye lesz a közös jövőnek is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!