Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min szokott elcsúszni a legtöbb randi? Melyek a főbb indokok melyek révén nem jön össze egy párkapcsolat? Mik a tapasztalatotok?
egyikünk jóval többet beszél a másiknál (kb. fele-fele arányban lenne ideális nekem), nem figyel rám, kötözködik, más lányokat bámul randi közben (igen... ilyen is volt már).
vagy egyszerűen rossz a csók. :( ez inkább 2.-3. randi végén.
L20
Rossz a csók?
Ilyet még nem tapasztaltam. Mindenkinek más a technikája, azzal össze lehet csiszolódni pár hét alatt. A szex az már keményebb téma, persze azon is sokat lehet javítani.
Nincs beszédtéma. Gyakran van kínos csönd. Bunkó. Nem érdeklődik felőlem. Leéget. (igen, már erre is volt már példa) Túl nyomulós. Az exeiről kezd el beszélni. Minden második szava káromkodás. Nem egy az érdeklődési körünk. Igénytelenül jelenik meg egy randin.
Ezek voltak eddig a legkiábrándított okok. Javaslom, ha már kezditek jól megismerni egymást (most a netes ismerkedésre gondolok), akkor pár hét után hozzátok össze egy találkát, mert nem biztos, hogy személyesen is olyan kellemes társaság, mint neten keresztül.
Nem érdeklem a másik felet. Ez nekem épp elég, hogy ne keressem és törjem magam érte.
26F
Ne éld meg kudarcnak, hiszen ez a normális. Csak akkor jöhet létre párkapcsolat, ha a két ember összeillik. Nyilván nem fog senkihez passzolni minden második szembejövő ember az utcán. A randi pont arra való, hogy kiszűrd, ki az az egy, aki illik melléd.
Én mondjuk túl sokáig nem szoktam húzni a találkát, max egy hét. Úgyis élőben derül ki, hogy passzolunk-e.
Az okok, ami miatt nem jött össze, elég vegyesek voltak. Volt, aki megjelent susogós mackóban - na ott bukott a dolog. Nem kell estélyit felhúzni, de azért tiszteljen már meg egy normális ruhával. Volt, aki mindent és mindenkit csak szidott. Volt, aki az első randin a ruhám alá nyúlkált volna és felháborodott, amikor nem engedtem neki. Volt, akiről kiderült, hogy olyan szélsőséges, amit nem tudok tolerálni. Volt, aki csak a pénzről beszélt.
Szóval elég vegyesek lehetnek az okok. De sebaj. Olyankor lépni kell, hátha a következőnél jobban sikerül.
1. vagyok, ó nálam sosem közlik!
2 arcra puszival köszönnek el és gyakran még azt is mondják, hogy majd keresnek!! ennek ellenére mégsem.
bár legtöbb ilyen esetben én is érzem, hogy nem volt jó a randi és nem fognak keresni. Nem tudom mi értelme van akkor megpuszilni és ezt ígérniük.... csak simán elköszönhetnének és sarkon fordulhatnának, az sem lenne bunkóság!
azért pedig még sosem kerestek, hogy elmondják nem lesz 2. randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!