Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tudnék tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe kb 5 éve bele vagyok zúgva de kb 2 hónapja lett bátorságom,hogy ráírjak. Egész sokat beszélgetünk azóta is. Nemrég bevallottam neki hogy szerelmes vagyok belé de ő megmondta hogy úgy tekint rám mint barátra. Az utobbi időben viszont elég sok olyan dolog történt ami nem erre utal. Régebben mikor olyan témát hoztam fel hogy had menjek fel hozzá elutasiított,mérges volt. Most meg ő hivott fel hogy nézzünk meg egy filmet. Eljár velem moziba,aránylag egész sok időt töltünk együtt, de ha valami apróbb célzást is teszek arra hogy legyen valami már visszahúzódobb lesz,terel. Közben pedig teszi az ilyen félreérthető dolgokat. Mit tudnátok tanácsolni,hogy előrébb tudjak lépni? 20/F

2015. júl. 29. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Amatőr vagy. Soha nem szabad elhamarkodni, nem szeretnek idő előtt kapcsolatról meg szerelemről beszélni. Meg kell várni, amíg már szinte egyértelmű.
2015. júl. 29. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Erre már rájöttem sajnos :( de visszacsinálni szinte lehetetlen :/
2015. júl. 29. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor rá kell jönnöd arra is, hogy egy kapcsolatot nemcsak Neked kell akarni, sőt ez mindenre igaz egy csóktól egy fagyizáson át egy szexig vagy egy családalapításig 5 gyerekkel.

Húzd be a féket, és mellőzd teljesen a csajt (nagyon nehéz lesz, de meg kell tudnod csinálni). Ha Rádír, késve válaszolj tőszavakban. Ha elővesz, hogy miért van ez, mondd meg, hogy nem szeretnél egyedül lenni, ezért most éppen párt keresel Magadnak, ami sok idő és energia, valamint ha megtalálod, úgyse tölthetsz vele már annyi időt, mint régebben.

2015. júl. 29. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ez most Friend Zone: Barát és lelki társ vagy neki egyszerre, de a romantikus kapcsolatra valami menő srácot fog keresni és neked sírja el magát amikor épp valami nem megy. Ha így lenne, akkor hagyd a fenébe!

Amúgy meg szerintem is csináld azt, amit az előttem szóló javasolt.

2015. júl. 30. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!