Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor randizunk szinte végig áll. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
A barátnőm ha csak egy puszit ad vagy úgy simogat meg fel áll ,de én ezt nem szeretném hogy felálljon ott az utca közepén elég cikis lenne. (Az előző barátnőmnél is ez volt amíg nem feküdtünk le)2015. júl. 6. 06:00
1/13 anonim válasza:
De hát ha nem állna, az nem egészséges. Miért baj ez?
2/13 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretném ha csak egy puszitol is ágaskodna ,ezt hogy tudom megakadályozni hogy feláljon ?
2015. júl. 6. 06:25
4/13 anonim válasza:
Barátom is ilyen, (pedig már lefeküdtünk :P) szerintem aranyos. :) Neki ez ciki, ő ezért hord inkább lazább nadrágokat, vagy olyan pulcsit, amivel takarhatja ezt a testrészét. :) Amúgy meg igaza van #1-esnek, inkább örülj neki! :)
5/13 anonim válasza:
Velem is ez van, bnőmet nem igazán zavarja, de cikinek érzem én (is).:d Mert milyen már h jön a bnőm, puszit ad, és fel is áll már..:D
6/13 anonim válasza:
#5: Aranyos biztosíték, hogy kívánod. :D
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) megfogadom a tanácsokat :).
akkor bő gatya és mosolygok mert mindenki látja mekkora a szerszám :D
2015. júl. 6. 08:08
8/13 anonim válasza:
Legyel buszke a farkadra! Csodas, hogy ilyen hamar reagal! Idovel szepen szajjal lekezeli ezt a bnod. Esetleg hosszu pulcsi, de nem gaz, ha latszik! N
9/13 anonim válasza:
7: Hidd el, senki nem látja. Én 40 felett vagyok, de nem tudom kivenni a nadrág ráncaiból, mi van közte, hol a fütyi. NEM LÁTNI!
Vagy Te látod a lányok a popsiján és szeméremdombján a nadrágon keresztül az intimbetét vonalát?
Én ezen paráztam 30 évet, aztán rájöttem, hogy ha nem tudják, mit kell nézni, nem látják.
Más: A randi miért nem 4 fal közt van?
10/13 anonim válasza:
#9: Bocsi, de mindkettőt elég jól lehet látni, ha nem ügyel magára az illető. :D Egy randinak meg miért muszáj 4 fal között lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!