Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hova tenni. A csaj lakasan xbox, sor, focit is nez?
Figyelt kérdés
Randizom egy lannyal, de kezdem ugy ereznei, hogy valahol kandikamerak vannak. Gyakorlatilag mindenben passzolunk, befejezzuk egymas mondatait, mindketten balkezesek, es laktozerzekenyek vagyunk, tegnap nala aludtam, es lehidaltam a lakasatol. A nappaliban es 100cm-es lcd tv, xbox rakotve, mint kiderult a kedvenc filme a Star Wars, es az osszes Marvel, szereti a sört, tart is otthon, focit néz, de emellet diplomás művelt, jó állással, csinos, szép az arca, és isteni vele a szex. Úgy viselkedik, mint aki szeret. Letezik ez?2015. jún. 30. 12:50
1/6 anonim válasza:
Miért ne létezne? Kapd magad össze, hogy meg is tudd tartani.
2/6 anonim válasza:
Sehol sincs az kőbe vésve, hogy egy nő ezeket nem szeretheti. Én is ismerek ilyen csajt. Semmi extrát nem látok ebben, csak annyit, hogy közös az érdeklődési körötök, meg hogy akiket ezek a dolgok vonzanak, azok között több a férfi, mint a nő. De attól még nők is vannak szép számmal köztük :)
3/6 anonim válasza:
Ha ez mind igaz mázlista vagy és minél előbb vedd feleségül
4/6 opened paradise válasza:
Ne gondolkozz rajta,élvezd!
5/6 anonim válasza:
Nem passzolnád le?
Ebből a rövid leírásból álmaim nőjének tűnik:D
Foci,sör,diplomás, kész vagyok :D
Mázlista
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valqszokat. Neem nem adommm. :)
2015. jún. 30. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!