Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdnoname kérdése:
Ha nem ír vissza a csaj, ti mit reagáltok rá?
Figyelt kérdés
Ha a csaj nem ír vissza 1 nap után és el se olvasta, de fent van most is chaten, ti reagáltok vissza valamit, arra hogy nem ír vissza, hogy ne sérüljön az egótok, vagy ne ti égjetek be? Úgymond egy olyan vissza szólás amivel az egésznek a végén nem te jössz ki rosszul. Ti szoktatok ilyet tenni? Vagy inkább semmit se írtok neki, de viszont ő az aki jobban jött ki, nem úgy mint te. Ha válaszoltok valamit vissza arra, hogy vissza se írt, akkor azt ki fejtenétek, hogy mit írtok nekik?2015. jún. 21. 17:34
1/13 anonim válasza:
Nem írok többet neki.
Akkor se ha később válaszol. Ugyanez van ha letilt,felold,és ír.
2/13 A kérdező kommentje:
Persze az, hogy visszareagálsz valamit nem arra értem, hogy befarsulsz mint egy kutya, hanem úgy mond finom lehordás, vagy valami ilyesmi
2015. jún. 21. 17:37
3/13 anonim válasza:
Nem érdemes, mert kicsinyes és szánalmas szerintem. Inkább nem írok többet. Max tiltom és törlöm.
4/13 A kérdező kommentje:
Csak számomra megalázó dolog az, hogy voltak bizonyos jelek, hogy bejövök neki, ez 100% és egy idő után gondoltam bepróbálkozom, és ilyenkor már játssza az elérhetetlent, és nem szokásom a beégés, és legszívesebben lehordanám
2015. jún. 21. 17:41
6/13 anonim válasza:
Megrezgetem MSN-en az ablakát :D
7/13 anonim válasza:
Akinek a szerelem hatalmi harc, az írjon csak nyugodtan, nehogy a másik azt higgye, ő győzött:D Micsoda felfogás.. Egyébként írj csak, legalább tuti, hogy nem fog válaszolni többé. Valószínűleg taktikázik, ha úgy gondoltad bejöttél neki, akkor ő is érzi, hogy túlságosan körüludvarolt, nem akar könnyen kapható nőnek tűnni, és próbál úgy csinálni, mint akinek van élete rajtad kívül is. Majd válaszol 1-2 nap múlva. Például arra is jó az ilyen taktika, hogy kiszűrődjenek azok, akik egy nap után bunkózni kezdenek, ha nem ők az elsők, akivel foglalkozik az ember.
8/13 anonim válasza:
fbn van hogy fent látod de még sincs fent nem feltétlenűl direkt nem ír vissza
9/13 anonim válasza:
Én semmit mert messziről kerülöm azt a gennyet.
10/13 anonim válasza:
Ha nem ír vissza, én nem szoktam írni semmit! Le sem szoktam tiltani, vagy törölni, csak többé nem keresem...
Habár volt egy kivétel. Egyszer egy csajt bejelöltem ismerősnek, visszaigazolt, és mikor írtam neki, nem írt vissza, pedig látta. (biztos fen volt, utána még posztolt valamit) Válaszként a semmire azt írtam:
Elvitte a cica a billentyűzeted ?
Látta!
Nem értem miért igazoltál vissza, ha annyira nem méltatsz, hogy visszaírj!
Látta!
De most letöröllek, mert foglalod a helyet az ismerőslistámon... :)
Látta!
Aztán töröltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!