Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen? Nagyon szeretem azt a fiút. én 12/L

Figyelt kérdés
van egy 14 éves srác.jártunk.ha kettesben voltam vele tök normális voltam meg az elején még.de ha ott volt még valaki tök hülye lettem és szakítottunk.azt mondta lehet hogy még járna velem.hogy szerezzem vissza és hogy változzam meg.
2010. márc. 7. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

12 évesen? omg

ja, elsőnek igaza van: villants neki

2010. márc. 7. 14:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérj tőle bocsánatot,és mond meg neki,hogy mindig normális leszél,és ezt tarsd is be!
2010. márc. 7. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Tiniszerelem..nos mivel ez hamar elmúlna amugyis, mert még nagyon fiatal vagy, lehet várnod kéne még egy kicsit és hagynod ezt a járást. Mellesleg szerintem ebben a kormban még az a két év is rohadt sok.
2010. márc. 7. 14:48
 4/10 anonim válasza:
54%
még 1 kicsit odébb van a "járás"... Előbb fel kéne nőni
2010. márc. 7. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
12 évesen ne ilyeneken járjon az agyad, még várjál legalább 2, de inkább 3 évet.
2010. márc. 7. 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

3-4 év múlva is ráérsz ezzel :S

Ez az eset is azt bizonyítja, hogy még nem állsz készen egy párkapcsolatra ;)

2010. márc. 7. 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom miért hordjátok le a kis csajt, nyílván valóan nem a klasszikus "felnőtt kapcsolatról" beszél. És nyilván nem fekszenek le egymással. Én alsóba is voltam szerelmes a magam módján és lám normális felnőtt lett belőlem. Az hogy a parkban ülnek és fogják egymás kezét még nem rossz. Majd elmúlik, addig meg hadd bohóckodjanak:)
2010. márc. 7. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Vegyél neki csokit, és bűnbánó arckifejezéssel kérj bocsánatot, és ígérd meg neki, hogy normális leszel. Aztán próbáld betartani:]^^
2010. márc. 7. 20:10
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. márc. 8. 06:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kéne lehordani a kiscsajt.

Van aki lélekben hamarabb felnő.(régebben velem is ez történt) =) Attól még hogy 12-éves,lélekben lehet akár egy 16-20 éves is.A kor nem számít,már láttam nem egy olyat hogy 8 éves kisgyerek,és nagyon komoly ember. stb-stb.

ráadásul a "lelki szerelemben" szerintem nem számít a kor.Ha te úgy érzed,a szíved fel készült az ilyesmire,hajrá.

A kérdésedre a válaszom pedig az lenne,szerintem ilyenkor produkálod magad,jó fejnek akarsz tűnni mások előtt,még ha nem is szándékosan.Ha nagyon akarod,ezzel a problémával megbirkózhatsz,bár nehéz feladat lesz.

2010. márc. 11. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!