Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés
Na van egy csaj és mondtam neki hogy hétfő megvárom óra után, és nem tudom hogy mit csináljunk :D mert az elég ciki lenne ha csak ülnénk :D na van ötlet??:D
2010. márc. 7. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Sétáljatok, beszélgess vele, kérdezgess, de vigyázz nehogy csak rólad szóljon az egész, ne folyton amagadról beszélj, hagyd szóhoz jutni, vagy esetleg elmehettek fagyizni, ha jó idő van :)

Nálunk pl esett a hó úgyhogy nem lenne szerencsés itt fagyit venni, de ki tudja, hátha nálatok jobb az idő :)

2010. márc. 7. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Máskor mit csinálsz ha vársz valamire/valakire?

-Ránts rá

-Olvass újságot

-Olvass könyvet

-Laptopon netezzél

-Írj petíciót az állati szőrmék felhasználásának betiltásáért

-Grillezzél, készíts valami fincsi sülthúst

-Boncolj fel egy földönkívülit

-Szerelj össze egy interkontinentális ballisztikus rakétát

-Sminkeld ki magad

-Gitározzál

-Keverj ki szintetikus drogokat

-Aludj

-Idd le magad

-Faragj ki egy lovasszobrot

-Építs atombunkert

-Égess kerámiát

2010. márc. 7. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Bocs félreértettem a kérdést:)

Üljetek be valami moziba, kávézóba, sétáljatok stb.

2010. márc. 7. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!