Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon ritkák az ilyen lányok, vagy csak balszerencsés vagyok?
Mindig én kerülném el őket? Csak mert koncerteken kívül nem igazán látok sehol sem ilyesmi stílusú lányokat.
24f
Én is hasonló stílust képviselek, bár tény, hogy hétköznap kicsit konszolidáltabban járok. Bár munkahelyemen nem szóltak érte, de macera minden reggel így kicsípni magam, no meg nyílt láng, veszélyes vegyszerek mellett nem is ajánlott az ilyen ruházat, és félteném is az öltözékem (azóta pláne, hogy sikeresen leolvasztottam magamról az egyik kedvenc harisnyámat).
Koncerteken, facebook csoportokban akadnak elég sokan, meg az ismerősi körömben is.
Azt pedig bocsánat, de kikérem magamnak, hogy a stílusom miatt nem lennék dugáson kívül másra is alkalmas :) Vegyészként dolgozom, cikkeket írok, kutatásokban veszek részt, emellett egyetemistákat oktatok. Nem értem, hogy ebben, vagy egy komoly kapcsolatban miért is befolyásolna a színes haj, a tetoválások, vagy az extrémebb smink. Szerencsére párom támogat ebben is, sportolunk, sőt, jelenleg egy közös kutatási témánk is van. Ő nincs pl kivarrva, és az acélbetétes bakancsán kívül nincs semmi kirívó a ruhatárában, sem pedig a hajában. Exeim közt sincs nyakig kivarrt, extrém srác.
Az ilyen lányok másik fele pedig kocka, nem nagyon szeretnek kimozdulni, így különböző játékokban lehet velük megismerkedni, és ezekkel foglalkozó fórumokon. Esetleg PlayIt rendezvényeken, vagy conokon.
Fenntartani meg nem olyan nehéz, ebay-en, alin nagyon sok ilyen ruházat van olcsón, hajszínezőből sem kell feltétlenül Manic-et venni. A Movie meg a Directions nem túl drága, de jó minőségű például. De én ezt most itt inkább be is fejezem, mert elég sokat tudnék írni ebben a témában, és nem hiszem, hogy sokakat érdekene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!