Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem nagyon ritkák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nagyon ritkák az ilyen lányok, vagy csak balszerencsés vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig én kerülném el őket? Csak mert koncerteken kívül nem igazán látok sehol sem ilyesmi stílusú lányokat.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

24f

2015. júl. 28. 00:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

hopp, bele sem gondoltam hogy milyen macerás a színés haj meg milyen drága a smink. Az ilyen összetett válaszokat nagyon köszönöm:)

Amúgy facebookon sok ilyen csajt látok itt-ott kommentelni (eseményeknél, oldalaknál stb), még vidékieket is, nem csak budapestieket :D De facebookon ismerkedni.. Haha, az nem én vagyok :D Sajnos koncerteken és kocsmákban, szórakozóhelyen rég voltam már, de majd mostanában lesz időm :D Kezdtem furcsának találni, hogy az utcán nem látok ilyen lányokat:D Azota amúgy az egyik haverom is mondta, hogy unokahúga hétköznapokon is így néz ki, meg a barátnői is (annyi ember közül csak beléjük futhattam volna xd)

Jaa és az oké, hogy nincs ilyen erős smink, meg minden a hétköznapokon az ilyen stílusú csajok többségén de a piercingek, tetoválások, színés haj még ott kell hogy legyen akkor is, az egyszerűbb ruhák mellett :D Szóval úgy tűnik a városban tényleg elkerülöm azt a kevés ilyen lányt is :D

2015. júl. 28. 16:08
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Te kerülöd el őket. Persze az ilyen lányok dugáson kívül másra nem igazán jók.
2015. júl. 29. 17:04
 13/23 anonim ***** válasza:

Találkoztam ma egy hasonló csajjal vásárlás közben és azonnal fel akartam szedni de azt mondta hogy a pasija is itt lézeng valahol.

Később láttam őket együtt és hát őő.....a csávó alacsony félig elhízott szakállas de az igénytelen fajtából viszont nagyon szét volt varrva és ebben a stílusban öltözött és hát a szememben kinézetre 10 filléres ember a csajnak viszont ez kell nyilván mert ugyanazt a stílust képviseli.

Szóval ha te is ilyen stílusban nyomod akkor szerintem meg lesz a hasonló lány még akkor is ha veszedelmesen szarul nézel ki.

Bár gondolom azért nem így van.

2015. júl. 29. 18:25
 14/23 Lucifer vagyok válasza:
Nu ehhez értek kenem vágom a témát. Ezekhez a stilusokhoz nem valami csoro parasztlandban kell keresni...pl. koncert. Ennyi. Ott van ilyen luxusnyanya
2015. aug. 8. 18:51
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Én valamiért szerencsének érzem magam, hogy nem találkozok ilyen lányokkal.
2015. aug. 9. 13:44
 16/23 cicamicamiau válasza:

Nekem az egyik ismerősöm így néz ki. Extrém modell, különböző tetoválásai vannak, meg a bőre alatt csepp formájú implantátum. Ő a való életben is így néz ki mint a képen.

Csak a rá tudok hivatkozni, de azt mondta, hogy rengetegen bántják a külseje miatt, így sok hasonló barátnője váltott stílust, mert nem bírták a negatív visszajelzéseket.

2016. febr. 18. 21:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Nekem nőként bejön ez a stílus. Nagyon szeretem a rock zenét, azonban ha olyan kedvem van, szívesen hallgatok poptól kezdve klasszikust, vagy akár rapp-et is. Sajnos nekem ilyen cuccokra nincs elég pénzem. Sokszor rokonoktól kapok megunt ruhákat, azok általában színesek, meg egyébként én is szoktam venni színes ruhákat venni, ha megtetszenek. Igazából kedv kérdése, hogy mit veszek fel.

Több, mint 1 éve festem vörösre a hajam (természetesebb színeket próbálgatom). Kékre, meg hupililára sosem festeném a hajam.

Bulikban kifestem magam, hétköznapokban szolid sminkkel rohangálok, vagy csak szempillaspirált használok.

Mióta anatómián elmondta a tanárunk és mivel a családban szemtanúja vagyok ennek, hogy mennyi kínnal fog járni hosszútávon a magassarkú, próbálok kevesebbszer felvenni ilyen cipőket.

Viszont a szakadt harisnya nem tetszik. Na meg sosem tetováltatnám magam, mert az egy életre szól. Én meg sok dolgot meg tudok unni elég hamar, valószínűleg megbánnám a jövőben, hogy pont azt varrattam magamra. Másokon tetszik természetesen.

Amúgy én sem látok sok olyan lányt az utcán, mint akik a képeken vannak.

2016. márc. 12. 23:37
 18/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz körül egy toleránsabb országban,pl. skandináv országokban. Svédországban annyi ilyet láttam,mint a nyű,a hétköznapokban,ráadásul. Még munkahelyen se ciki,ha a zakó alól kivillan a tetkó és irodában még a hosszú hajat is simán elnézik,ha az ápolt.

22/N

2016. ápr. 19. 15:46
 19/23 A kérdező kommentje:

"irodában még a hosszú hajat is simán elnézik,ha az ápolt."

Miért, egyébként máshol gond a hosszú haj? Nőknél?:D

2016. ápr. 19. 17:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Úgy értettem,hogy férfiaknál nézik el a hosszú hajat,bocsi :D
2016. ápr. 19. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!