Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Feladnátok a szerelmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnátok a szerelmet?

Figyelt kérdés

Feladnátok a szerelmet, ha nehezen kivitelezhető a dolog?

A) 200 km-rel arébb lévő lány, aki nagy szerelem (az ő részéről is), akivel sosem történt semmi és még legalább 2 évig biztosan külön városban, a jövő sem biztos, anyagiak miatt az utazás sem egyszerű

B)másik lány, aki tetszik, jól elvagy vele, az elmúlt években néha volt randi és 1-2 csók is, de ő helyben van, itt van állása, kiszámítható minden szempontból

Ti melyiket választanátok?

2015. júl. 27. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre nehéz válaszolni, mert nem ismerünk téged. A döntés a tiéd. Én azt mondom, a puding próbája az evés, hogy miből mi sül ki, az út közben derül ki.
2015. júl. 27. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem szívesen nehezítem meg a saját életemet, úgyhogy valószínűleg a B-t választanám.
2015. júl. 27. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor összejöttem a barátommal minden ellenünk szólt. Amúgy is távkapcsolatban voltunk (100 km), de úgy volt hogy a családjával Kanadába költözik, fiatalabb is nálam, mindenki hülyének nézett hogy mit akarok én tőle. Volt, hogy inkább éheztünk hogy hétvégén legyen pénzünk elmenni a másikhoz. Nagyon nehéz idők voltak de a szerelem átsegített mindenen. Ő inkább velem maradt és nem ment el Kanadába pedig nagy lehetőség lehetett volna. Azóta összeköltöztünk és jól élünk.

Én is választhattam volna az egyszerűbb utat, mert volt olyan srác aki járni akart velem, be is jött végül is korban is jobban illet hozzám, de nekem nem ő kellett, és akármilyen nehéz is volt, de az igaz szerelem átsegített mindenen. Tudom, hogy ez nagyon nyálas szöveg, de soha nem voltam még olyan boldog mint mostanában, és a lényeg az hogy ne elégedj meg olyan valakivel akivel csak elvagy, olyan valakivel gyere össze akit tényleg szeretsz.

2015. júl. 27. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
k*va nagy szerelem lehet, ha máris van másik talonban...
2015. júl. 27. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!