Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 21 éves lánynál mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 21 éves lánynál mennyi esélye van egy 19 fiúnak?

Figyelt kérdés
Mennyire számít, hogy 2 évvel fiatalabb? Egyetemisták, ugyan olyan értelmesek.

2015. júl. 25. 23:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

65-es, én pl egy lánnyal jártam így, aki minden volt, csak érett nem. Ennek ellenére szerintem ma is azt igyekszik hangoztatni mindenkinek, hogy mennyire egy hatalmas bölcs hozzám képest. Tudom, mert ismerem ennyire, pl az azelőtti exéről is így beszélt hónapokon keresztül, de idővel legalább az 50%-áról kiderült, hogy hatalmasakat kamuzik, ellentéteket hoz össze jelentős álszentséggel, ferdítéssel és csúsztatással. Ha viszont én beszélek róla úgy, hogy nem hagyok ki semmit (történeketek, és az ő álláspontját se) érdekes módon 100%-ban olyan visszajelzést kaptam hogy nevetségesen fejletlen, egocentrikus és hülye.

Én nem ismerlek téged, viszont nekem is van egy tapasztalatom, mégpedig az, hogy ma a lányok jó nagy része keveri az érettséget az öntudatossággal. Sokan olyan szinten, hogy csupán ízlés beli különbségekre is ezt alapozzák, de bármilyen eltérő véleménynél is már az a magyarázat, hogy "mert ők érettebbek". Aztán sokat tapasztalnak még ahhoz, hogy csökkenjen az egójuk. Azt se felejtsük el, hogy az érett viselkedést és azt a tiszteletet, amit talán a legtöbben hiányolnak, ilyen hozzáállással nehéz viszonozni. Remélhetőleg te nem ebbe a kategóriába tartozol és tényleg hülye fiatalabbakkal jöttél össze.

2015. aug. 10. 20:49
 22/23 anonim ***** válasza:
Az előző *66%-os 07-26 00:21-nek ment
2015. aug. 10. 20:54
 23/23 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok, barátom 19. Nem érzem magam érettebbnek a koromnál, bár dolgozok, de még szeretek kicsit gyerek is lenni ebben abban, pl szeretek nagyon játszani (gépen, vagy társast), barátom egy kicsit érettebben, komolyabban gondolkodik, hasonlóak a hobbijaink, érdeklődésünk, jól kijövünk, már fél éve. :)
2015. aug. 10. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!