Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves lánynál mennyi esélye van egy 19 fiúnak?
Maximum te vagy koravén meg túl komoly. Manapság már kb semmi különbség nincs szerintem a hasonló korú fiúk és lányok között, pláne ha két egyetemistáról van szó, valószínűleg mind a kettő ugyanúgy atomrészeg egy átlagos szombat este... (Ez nem zárja ki, hogy értelmesek legyenek.)
Az, hogy te összejöttél 1-2 fiatalabb sráccal és nem működött, nem magyaráz semmit, ennyi erővel a férfiak is általánosíthatnának, hogy a fiatalabb lányok éretlenek, hiszen hány olyan eset volt már, hogy összejöttek egy náluk fiatalabb lánnyal akiről később kiderült, hogy egy idióta...
#14: Na azért ne kezdjünk el személyeskedni meg mi egyéb, nem ismersz, szóval megköszönném, ha nem neveznél koravénnek, sem semmi másnak, mert egy részről nem is vagyok az, más részről, még mindig nem ismersz.
Szerinted lehet, hogy nincs különbség, szerintem meg van, nem is kicsi.
"Az, hogy te összejöttél 1-2 fiatalabb sráccal és nem működött, nem magyaráz semmit, ennyi erővel a férfiak is általánosíthatnának..."
Nem általánosítok, nem 1-2 ilyen fiúval volt dolgom, és mindegyiknél kivétel nélkül ezt tapasztaltam. Gyerekesek voltak, "agyilag" nagyon nem egy szinten mozogtunk. Nem mondtam hogy nincs kivétel, mert biztos van, de nekem az eddigiek épp elegek voltak, nem fogom tesztelgetni, hogy vajon ő lesz-e a kivétel. Inkább egy idősebb sráccal jövök össze, szívem-joga én úgy gondolom. Ja és nem mellesleg, a férfiak nemcsak általánosíthatnának, hanem általánosítanak is, kőkeményen, nézz csak szét kicsit itt gyk-n.
Én pl fősulis vagyok, ettől független nem úgy telik egy átlag szombat estém, hogy hulla részeg vagyok, de ettől még nem tartom magam túl komolynak, én is szeretek bulizni, inni is szoktam mértékkel, de van egy bizonyos határ..
Sok lány nem szeret tőle fiatalabb fiúval összejönni, mert rossz tapasztalatai vannak, és nem, egyáltalán nem változna ez akkor sem, ha gazdag a srác. Rettentően unalmas és egyben szánalmas is, hogy mindent a pénzzel magyaráznak itt... Valóban ennyire nehéz felfogni, hogy sok nőnek az a fontos, hogy szeresse őt a másik (+emberileg ne legyen egy nulla) és nem az, hogy vastag legyen a pasi pénztárcája??!
Pénzzel nem fogsz boldogságot és szerelmet vásárolni, ahhoz édes-kevés a pénz! Én pl mégcsak tárgy sem vagyok, hogy "meg lehessen vásárolni".
Felőlem aztán úszkálhat a pénzben, akkor sem jövök össze fiatalabb sráccal, épp elégszer égettem meg magam.
Boldogságot és szerelmet tényleg nem - de csajt, azt igen!
És hidd el, a nők döntő többsége mégcsak nem is mérlegel, ha pénzes pasit lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!