Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Konyvmoly vagy disztyuk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Konyvmoly vagy disztyuk?

Figyelt kérdés
Elsosorban pasik velemenye erdekel de a csajok tapasztalataira is kivancsi vagyok. Ti hogy vagytok vele? mi tetszik jobban? ha egy csaj nagyon kihivo, nagyon sexi es feltuno vagy ha nem ad a kulsejere, helyete inkabb tanulassal tolti az idejet; vagyis a kulso szepseget vagy az intelligens noket szeretik jobban altalaban a ferfiak??
2010. márc. 5. 12:35
1 2
 1/15 anonim válasza:

Itt lép életbe az arany középút :P

De inkább a dísztyúkra szavaznék :D

2010. márc. 5. 12:41
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Az intelligens és szép nőket. Mivel egyiken sem igazán lehet váltotatni, ezért tökmindegy. Gondolom te vagy a csúnya könyvmoly...
2010. márc. 5. 12:41
 3/15 anonim ***** válasza:

egyik sem. jobban mondva mindkettő.

az okos szép nőket szeretik a férfiak...szerintem :)

legalábbis én tanulok rendesen, emellett mégis szőke, csinos lány vagyok. a kihívó ruháktól egyenesen frászt kap :D úgy is lehet csinos egy nő ha nincs kint a s*gge.

18/L

2010. márc. 5. 12:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
a külső szépség és az intelligencia nem összeférhetetlen dolog. 21L
2010. márc. 5. 12:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
hát olyan normális: ne azt sikoltozza már alattam, hogy kotangens, de a sérójáért se aggódjon egy közösülés alatt
2010. márc. 5. 12:55
 6/15 anonim ***** válasza:
jaja, olyan normális. átmenet a 2 között
2010. márc. 5. 13:04
 7/15 anonim ***** válasza:
inkább az a típus, aki szemüveg, melegítő, és könyvtárba éli az életet, de aztán ha leveszed a szemüveget, kifésülöd a haját és más ruhát vesz fel, akkor ő a bombanő.:)
2010. márc. 5. 13:21
 8/15 anonim ***** válasza:
könyvtyúk
2010. márc. 5. 13:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Mintha csak ez a kettő lenne:D Minden nő más és más.
2010. márc. 5. 13:33
 10/15 anonim ***** válasza:
...díszmoly:)
2010. márc. 5. 13:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!