Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek kellene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek kellene egy olyan lány, aki folyton iszik?

Figyelt kérdés
Mert én egy ilyenbe lettem szerelmes. Nem zugivó, de bárhova elmegy (pl. moziba, strandra), mindig nála van egy pár doboz sör. Hetente többször lejár kocsmába, ahol töményeket iszik. Bulikon pedig sokszor okádásig issza magát. Egyébként józanul értelmes, meg aranyos, de legalább heti 3-4-szer mindig elmegy berúgni. Ti küzdenétek egy ilyen lányért? Érdekelne titeket? Zavarna az ilyen életmód?
2015. júl. 16. 12:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egynek jó lenne, amíg meg nem unjuk egymást. De nem komoly kapcsolatra természetesen.
2015. júl. 16. 13:15
 12/20 anonim ***** válasza:

senkiért nem küzdenék nem hogy egy alkoholistáért

aki valószínű otthonról tanulta el.+ meginná a piát bulikon jobban mint én meg a haverok,foj!! már most irritál.

2015. júl. 16. 13:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Inkább a baráti társaságától tanulta el. A szülei normális diplomás emberek, de a barátnői ugyanezt csinálják. Egyébként nagyon szép lány, én nagyon bírom a stílusát is. De az, hogy nem tudja elképzelni a szórakozást piálás nélkül, az engem kikészít. Én kb. 2 havonta szoktam berúgni.
2015. júl. 16. 14:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Ó, én együtt ittam a barátommal :o Jó, nem heti 3-4x, de 2x biztosan, és nem "okádásig", de fordult elő olyan is. Azért a másnap szinte mindig biztosítva volt.

És nem zavart ez az életmód egyáltalán.

Aztán idővel jött a munka, a hitel (,a lakás) ,és a gyerek, most meg jó ha 1-2hetente lecsúszik egy sör. Talán most a melegben gyakrabban, de legalább gusztustalanmód rákaptam a gyümölcsösre.

Na, szóval csak annyi, hogy abból, hogy 18 évesen mit csinál, nem kell, hosszútávú következtetéseket levonni :)

2015. júl. 16. 15:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Kezdő alkoholista, menekülj tőle!!! Később nagyon megbánod, ha kezdesz vele.
2015. júl. 16. 16:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de remélem nem baj, ha válaszolok.

Én jelenleg nem egy kezdő alkoholistába, hanem egy nálam kilenc évvel idősebb, már 10 éve a függőségével küzdő alkoholistába vagyok szerelmes. És igen, nekem ő kell. Első látásra beleszerettem. Ez van, az ember nem válogathatja meg, hogy kibe esik bele. Ha tényleg nagyon szerelmes vagy bele, ne küzdj az érzéseid ellen, mert azzal csak magadnak ártasz, inkább próbálj meg segíteni a lánynak, még nem késő. Egy boldog és stabil párkapcsolat még simán rendbe teheti ezt az életmódot, főleg, hogy még ilyen fiatal.

2015. júl. 17. 14:29
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó: Természetesen nem baj, örülök, hogy válaszoltál. Ez bizony így van. Próbáltam elfelejteni ezt a lányt (nem az alkoholizmusa miatt), de minél jobban próbáltam, annál jobban beleestem. Engedj meg egy kérdést. Te küzdesz a szerelmed alkoholizmusa ellen? És ha igen, hogyan? Mert ez a lány lényegében csak az alkoholban látja a szórakozást. Nem bírna meglenni nélküle. De a válaszokból az is kiderül, hogy legalább nem kell majd sok pasival versengenem. Ez is valami.

2015. júl. 17. 18:42
 18/20 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Én egyelőre érte, vagyis a szerelméért küzdök. :D Illetve csak szeretnék, de túl gyáva vagyok ahhoz, hogy bevalljam neki az érzelmeimet... De ez most mellékes. Ha viszont egy pár lennénk, semmiképpen sem erőltetnék nála semmit a leszokással kapcsolattal, mert azzal csak ellenszenvet és ellenállást váltanék ki valószínűleg. De szerencsére van annyi motivációja, hogy magától is le akarjon szokni. Az más kérdés, hogy ez mennyire sikerül... Így is támogatom amennyire tudom, de ha együtt lennénk, rengeteg szeretettel és törődéssel nyíltan tudnám mindezt tenni. Szerintem az alkoholisták esetében azt a valamit kell nekik visszaadni, amit ők az alkohollal pótolnak. Az általam említett személy esetében ez valószínűleg a stresszoldás eszköze és a stabil jövő, a teáltalad említett lánynál pedig egyrészt a szórakozás, de szerintem annál sokkal több is, amire neked kellene rájönnöd, hogy micsoda.

Remélem tudtam segíteni. :)

2015. júl. 17. 19:43
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Ment a zöld kéz.
2015. júl. 17. 22:10
 20/20 anonim válasza:
nem
2015. júl. 29. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!