Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan béna vagyok! Egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan béna vagyok! Egyszerűen nem merem megszólítani! Honnan meríthetnék önbizalmat? 21/F

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy gyakorlatra járok egy lánnyal. Elterveztem hogy a héten a gyakorlat után megpróbálok beszélgetni Vele, mert egymásnak teljesen ismeretlenek vagyunk. A lehetőség meg volt rá még sem tettem meg( bevallom egyszerűen nem mertem :( ) Barátja nincs. Egyedül volt, én meg....
2010. márc. 4. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%

Mondd neki hogy: Szia!

A többi már jönni fog magától

27/f

2010. márc. 4. 21:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem nincs semmi abban, hogy megszólítasz egy lányt. Ha elég intelligens, akkor ő is pozitívan fog majd hozzáállni a dologhoz, és ha szerelem nem is alakul ki köztetek, hanem csak barátság, már akkor is megérte. Menj oda hozzá, nincs mit veszítened. Ne légy félénk, legyen egészséges önbizalmad, és akkor nyert ügyed lesz. Hajrá.

17/L

2010. márc. 4. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:

Nagy levegőt veszel, és oda lépsz.

-szia innál velem a büfében valamit? bemutatkozol és beszélgettek, vagy elkéred a jegyzeteit, mert ugye vissza kell vinni stb.

2010. márc. 4. 21:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Az utolsó válaszoló mondataira reagálnék. Ez már az én fejemben is megfordult. A jövő órán nem tudok valószínűleg bemenni órára és én pont Tőle szeretném elkérni az órai anyagot.....
2010. márc. 4. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Magabiztosan odamész hozzá és bemutatkozol utána pedig megkérdezed- ha nem tudod a nevét- akkor: Hogy hívnak?

Ha tudod a nevét akkor pedig azt mondod, hogy régóta megszeretnéd ismerni, mert nagyon szimpatikus és kedves lánynak tűnik neked. A többi megy magától is( feltéve, ha bejövős vagy a hölgynek) Na de miért ne lennél bejövős nem igaz? Magabiztosság és férfias fellépés a titok nyitja.

Drukkolok.

2010. márc. 4. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Annyira bejön a Disney szamaras spirálfüzeted, hol vetted? :) Én meg aztán még gyűjtöm is ezeket!
2010. márc. 4. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
pedig nemártana merni megszólitani... joeséllyel ugyis nézhetsz másik lány után. ha nem mered megszolitani már most érzel vmit iránta, nemszabad... csak kiül rád az idegesség, nemtudsz értelmesen beszélni, és esélyeid jelentősen csökkennek... vmi nyugalmat erőltess magadra, gondolj ugy a lányra mint bárki másra a csoportból, és már nem is lesz olyan nehéz megszólitani. aztán miutan beszélgettetek egy jót, váltottatok pár forró pillantást, na utána már ugysem tudsz nem parázni :)) de joeséllyel akkor már te sem leszel közömbös neki. sztem a lényeg hogy "ne járj előbbre" mint a lány, amig ő nincs zavarba tőled addig te se legyél tőle... remélem érted mire gondolok mer elég zavaros :)
2010. márc. 4. 21:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, várok még!!! Utolsónak írom, hogy értem mit akarsz mondani. Én is gondoltam arra, hogy csak mint egy lányra gondoljak, hisz nem szerelmet akarok Neki vallani.
2010. márc. 4. 22:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Az alkohol a barátod, persze csak mértékkel, de egy kis önbizalom növelőnek nem rossz.
2010. márc. 4. 22:24
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csirke vagy ÉÉÉÉÉS BESZARIIII, szerintem!
2010. márc. 4. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!