Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy hátrány ha egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrány ha egy férfinak nincs autója?

Figyelt kérdés
Nagy hátrány ez a nőknél? És akinek ez probléma az felszínes nő? Negyven közeli a férfi. Munkája van természetesen.
2015. júl. 13. 10:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"A lényeg, hogy egy szerelemben nem igazán az anyagi javak számítanak"

Teljesen igazad van!, de akinek nincs autója nem feltétlenül azért nincs mert nem tudna venni, hanem mondjuk azért mert nem akar,mert mondjuk fél vezetni, vagy védi a környezetet,vagy mindenhova biciklivel jár,stb.És innentől kezdve már nem is annyira illik össze egy olyan nővel, akinek erre meg igénye van.

Tehát azt mondom, hogy lehet hátrány egyes esetekben, a kérdésre válaszolva.

2015. júl. 28. 18:37
 22/24 anonim ***** válasza:
35%
Hát ha igénye van, vegyen ő autót, vásárolja ő a benyát, fizesse rá az ötszázcsilliárd adót, de ne a férfi farkával verje már a csalánt...
2015. júl. 28. 21:00
 23/24 anonim ***** válasza:

22# es neked üldözési mániád van?

A fentebb említett nőnek, akinek ez a csúnya igénye van, én vagyok személy szerint, és köszönöm már van autóm :) benzin is van benne :)

2015. júl. 28. 23:25
 24/24 anonim ***** válasza:
35%
Nem rád céloztam ezzel :) nyilván olyan nőre kell gondolni, aki elvárja hogy a pasi finanszírozza az autót, ő pedig csak használja. Ha 1 autó van, akkor azt nyugodtan lehet fele-felében. Ha 2 autó van, akkor meg szerintem a nő kereshet annyit hogy a sajátját fenn tudja tartani. Ha meg 2-nél több,akkor főleg... :D
2015. júl. 28. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!