Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy hátrány ha egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrány ha egy férfinak nincs autója?

Figyelt kérdés
Nagy hátrány ez a nőknél? És akinek ez probléma az felszínes nő? Negyven közeli a férfi. Munkája van természetesen.
2015. júl. 13. 10:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
17%
Nekem hatrany lenne, mert draga a tomegkozlekedes es sok idot elvisz, meg olyan furcsa is, hogy 40 ev korul es nincs autoja. De nem kimondottan hatrany, mert ha egyebkent jo fej es jol ereznem vele magam, akkor csak ez miatt hogy nincs autoja meg jarnek vele, de maga az hogy nincs auto amivel kozlekedjek az hatrany.
2015. júl. 13. 10:21
 2/24 anonim ***** válasza:
31%

Elso hazudozik jobbra balra termeszetesen hatrany, meg mi az,hogy az o autojaval furikazgatnal kedves elso? :)

Talan nincs sajat, de mastol elvarnad

2015. júl. 13. 10:26
 3/24 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem, de tény, hogy autóval könnyebb az élet.
2015. júl. 13. 10:31
 4/24 anonim ***** válasza:
78%
Én elvagyok tömegközlekedéssel és nem élek olyan helyen, ahol létszükséglet lenne az autó, úgyhogy engem nem érdekel, van-e autója vagy nincs. Használati eszköz, persze, jól jön, ha van, de nem szempont. Nem csak üzemanyagköltség van egyébként, hanem más költségek is. A BKV bérletet kihasználom annyira, hogy megérje. Ha a BKV járművei lerobbannak, azt nem az utas állja, ha saját autóval történik valami, azt nem fizeti más helyetted. Messzebbre utazni meg ritkán szoktam, ha mégis, eddig mindig megoldottam tömegközlekedéssel. Én nem viszolygok tőle, így nőttem fel.
2015. júl. 13. 10:34
 5/24 anonim ***** válasza:
10%
Unokatesomnak meg a felesegenek van autoja megis mindketten ragaszkodnak a bkv-hoz, erdekes ok nem azt nezik van-e vagy nincs. Ellenben megismertem egy csajt elmentem motoros talira ( nincs motorom) haver motorjaval, egybol kerdezte van motorod? Na nala kibujt a szog a zsakbol. Ez mutatja kinel szamitanak es kinel nem ezek a dolgok
2015. júl. 13. 10:43
 6/24 anonim ***** válasza:
67%
Na, azért egy motorostalálkozó eléggé speciális. :-)
2015. júl. 13. 11:19
 7/24 anonim ***** válasza:
10%
Nem a motoros talin ismertem meg csak mikor meseltem neki, hogy voltam motoros talin ;)
2015. júl. 13. 11:25
 8/24 anonim ***** válasza:
77%

Barátomnak nincs autója, nincs szüksége rá, amúgy is bringával jár.

Én inkább autós vagyok, de mivel NEKEM van rá szükségem, ezért én természetesnek tartom, hogy én tartsak fenn autót.

N

2015. júl. 13. 11:36
 9/24 anonim ***** válasza:
78%
"Nem a motoros talin ismertem meg csak mikor meseltem neki, hogy voltam motoros talin ;)" - Hát ha ilyet mesélsz, hogy voltál motoros talin, én is megkérdeztem volna, pedig én teszek rá, mivel közlekedsz. Csak a kérdés adja magát. Ebből még ne vonj le következtetést.
2015. júl. 13. 11:57
 10/24 anonim ***** válasza:
83%
Nincs jogsim, páromnak sincs. Budapesten élünk, elég jó a közlekedés arra, hogy ne kelljen. Tény, néha jó lenne ha lenne, de inkább azon gondolkozunk, hogy megcsináljuk a jogsit és maximum bérelünk autót ha pl nyaralni mennénk. De látom reggelente, hogy amíg én busz-metróval 30 perc alatt beérek, addig az autóval járok hasonló távolságból akár 40-45 percet is pöfögnek a dugóban. Neki havi 30-40 ezrébe kerül a benzin, nekem csak egy tizes a bérlet :)
2015. júl. 13. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!