Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a férfinak udvarolni a nőknek?
Értsd: Miért a férfiak azok, akik udvarolnak a nőknek?
Megalapozott válaszokat szeretnék.
Ez mindenhol így van. Az állatvilágban is. Az állatoknál azért, mert a nőstény eldönti, hogy mely apajelölt utódai túlélési esélyei a legnagyobbak.
Gondolom ez nálunk is így van, még az őskorból maradt vissza. Az őskorban pl. a nők a minél szőrösebb férfit választották. Ez mindig is így volt. Azért, mert a férfinek meg kell arról győznie a nőt, hogy az ő magvai a tökéletesek.
17:43-as: Nem tudom, milyen lányokkal/nőkkel találkoztál eddig, de hidd el, a legtöbb nem arra utazik. Ezzel csak azok takaróznak, akik nem képesek csajt fogni maguknak.
Válasz:
Szerintem is arról van szó, amiről az első válaszoló írt. Nagyon leegyszerűsítve: a nő képes világra hozni a gyereket, így a férfinak meg kell győznie őt arról, hogy ő megfelelő lesz apának. És ha nem is tudatosan, de ez áll a dolgok hátterében szerintem.
Bár ez a dolog a mai világban már egy kicsit felborult. Sok esetben a csajok úgy loholnak egy-egy srác után, mint a pincsikutyák.
Kedves második válaszoló azért van kivétel! Én igenis elvárom, h. egy férfi kezdeményezzen, ne legyen gyáva és udvaroljon. Azokat a férfiakat messze elkerülöm, akik állandóan buliznak, életemben nem ittam meg 3 kortynál több alkoholt. Az autókhoz pedig nem is értek, így teljesen mindegy. A legvonzóbb számomra az, ha egy férfi udvarias, tiszteli a nőket, kicsit régimódi. Ezért helytelen az általánosítás.
És valóban igaz, h. manapság az udvarlás már nem divat, ami elsősorban a nők hibája, mivel a legtöbben túl könnyen kaphatók, nem igazán igénylik vagy várják el az udvarlást. Ez a jelenség véleményem szerint egyedül a nők hibája.
Első vagyok
Az én szememben nem is nők azok, akik a pénzre, kocsira stb. mennek. Azok pénzhajhászok és semmit több. Én sosem voltam olyan, viszont soha nem is loholtam pasi után.
És örömmel kijelenthetem, hogy a párom másfél hónapig loholt utánam, mire rábólintottam, hogy próbáljuk meg együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!