Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mennyivel van több esélye egy olyan pasinak, aki elkezdett kondizni (vagy bármit edzeni)?
Hehe, a kondi nekem mínuszpont, a gyomrom felfordul az olyan majmoktól, akik heti x alkalommal ott verik el az idejüket :)
Ha otthon néha edz vagy elmegy futni az jó, ilyesmit legalább tudunk együtt is csinálni (mondjuk én biciklizni szoktam elsősorban ).
Nekem tetszene, hogy tesz valami az egészségéért, mivel én is edzek, ez tök pozitív. Ami azt az ostoba képet illeti, arról csak annyit, hogy nem a jó külsővel van baj hanem azzal ha nincs mögötte semmi. Tehát igen, simán elmegyek randizni egy adonisszal, viszont ha nem találom intelligensnek, vagy kiderül, hogy rasszista, szélsőséges nézeteket vall stb. akkor nem lesz több randi. Esélyt azt kap, naná!
De ugyanúgy egy átlagos srác is kap esélyt. És a kettő közül a belső dönt, nem a külső. Ezt próbálják az értelmesebb lányok itt megértetni. Nőgyűlölő, ostoba, kulturálatlan pasi akkor sem kéne, ha úgy néz ki mint Brad Pitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!