Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél egy olyan sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan sráccal, aki más lányért van, volt oda, de már elkezdett megszeretni téged is?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy fiúval, aki nem akart átverni, így elmondta őszintén, hogy van egy lány, akibe szerelmes volt 1 éve, és még most is érez iránta valamit, de nem tudnak találkozni bizonyos okok miatt, lehethogy évekig nem. Viszont mióta ismeri azt a lányt, azóta én vagyok az első, akivel jól érzi magát és megszeretett engem.

Most nem tudom, mit tegyek. Nem akarok úgy járni vele, hogy közben másik lányt szeret (habár azt mondja, már nem szerelmes). Viszont azt látom rajta, hogy oda van értem egyre inkább, olyanokat tesz meg értem, amiket eddig még soha senki és kérnem sem kell... és ha túl tudná tenni magát a csajon, akkor valami "nagy dolog" is lehetne köztünk. Csak hát ez így elég bonyolult... nem tudom, bele merjek-e vágni, mert ha aztán felbukkan a másik csaj véletlenül, akkor kitudja, elhagyna-e érte.

19/L

2015. jan. 3. 12:08
 1/1 anonim ***** válasza:

egy esélyt megér..

tudod puding próbája az evés.

2015. jan. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!