Mikor elkezdett nyálazni a babád, rá mennyivel bújt ki az első foga?
Figyelt kérdés
3 hónapos babám pár hete nagyon elkezdett nyálazni. Állandóan csöppen le mindenhová, folyton pelussal közlekedünk. Én arra tippelek, hogy már mocorognak az ínye alatt a kis fogcsírák. De lehet már ilyen korán?2014. szept. 30. 13:03
1/11 anonim válasza:
Az enyém is 3 hónaposan kezdett nyálcsorgatni, 7,5 hósan bújt ki az első foga.
2/11 Kelemen Szabina válasza:
nekem is 3 hósan kezdett 6 hósan bújt ki az első 2 foga, utána, 1 hónapra rá felül 2, és 12 hósan felül alul még a szélső 2, 13 hós most 8 foga van és midnig folyik a nyála, szakálkát nem tűri ugyhogy napi 2 póló, vagy body. minimum
3/11 anonim válasza:
Elsőszülöttemnek is 3 hósan kezdett csorogni a nyála, 8 hósan lett meg az első foga. Másodszülöttem most 4 hós, már ő is egy hónapja "folyik" :)
4/11 anonim válasza:
3 hónappal később bújt ki az első fogacska.
5/11 anonim válasza:
2 hónaposan már nagyon folyt a nyála, de csak 7,5 hónaposan lett belőle fog.
Amúgy természetes dolog, ha nyálazik, mivel sok a nyála, nem tudja még lenyelni, és kifolyik. Ez nem fogfüggő.
6/11 anonim válasza:
2hónaposan kezdett el nagyon nyáladzani és 7hónaposan bujt ki az első foga!
7/11 anonim válasza:
2 hónaposan kezdett folyni jobban a nyála, sokszor be is duzzadt az ínye, azt hittem most már kibújik a foga, de 8,5 hónapos és még egy foga sincsen :)
8/11 anonim válasza:
a miénknek is 2 hónaposan kezdett folyni a nyála, meg rágni is akkoriban kezdett. Most 6,5 hónapos, már brutális, hogy mndent megrág, amit megszerez magának, de foga semmi. Mégcsak meg sincs dagadva az ínye, vagy valami egyéb jel.
9/11 anonim válasza:
Az a nyálazád ami akkor van az semmi. Mikor jön az igazi fog, na az már nyáladzás. Fiamnk 2,5 hós koraóta folyik a nyála. 11 hós lesz pár nap múlva és most bújik felül egyszerre 2 is. Naitt márfolyik rendesen. Mindenhova papirzsepivel és textilpelussal megyünk.
10/11 anonim válasza:
Az én kislányom 9 hetes volt, mikor elkezdett nyálazni. 4 hónap 1 hetes volt, mikor kibújt az alsó két foga, most vasárnap lesz 7 hónapos és ma bújt ki a hetedik foga. Gyorsan egymás után jönnek neki, nagyon szenved szegény, úgy sajnálom. Egy kicsit lehetne szünet a fogak kibújása között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!