Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat még tőlem a srác?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat még tőlem a srác? Nagyon idegesítő!

Figyelt kérdés

19 éves gimnazista lány vagyok. Nyáron összejöttem az osztálytársammal, jól éreztük magunkat együtt egy ideig. Egy hónap múlva szakított velem, azt mondta, valahogy nem illünk össze. Elfogadtam.

Idén újra elkezdődött a suli, és a padtársam lett. Év elején még nem nagyon foglalkozott velem a köszönésen és általános dolgokon kívül (én se vele). Pár hét után azonban teljesen megváltozott, most már eljutott odáig, hogy váratlanul megölel állandóan, megfogja a kezemet (ha épp nem fér hozzá mert karba tettem, akkor befurakodik a kezem után). Folyton bámul órán, simogatja a combomat. Ha valamit beszólok neki, akkor viccesen elkezd fenyegetni, hogy majd a fenekemre csap. Bármi szívességet teszek neki valamiért, rögtön mondja, hogy puszi az ára. Ilyenkor én elhúzódom, elhúzom a kezemet, ha szünet van, fölállok, és elmegyek máshová. Ha rákérdezek, miért csinálja, nem tud válaszolni, félrenéz, és mással kezd foglalkozni. Mint haver, nagyon bírom, jókat lehet vele beszélgetni, és szeretnék vele baráti kapcsolatban maradni, de szerintem amiket ő csinál, azt nem annak szánja. Ha mondom neki, hogy azt mondtad, nem illünk össze, csak bólogat, vagy nem ragál.

Szerintetek? Mit akarhat még? Hogyan reagáljak? Én nem szeretnék vele újból kezdeni, mert ha szerinte elsőre nem illettünk össze, másodszorra sem fogunk, ráadásul nekem időközben új kapcsolatom indult, erről ő is tud.

Köszönöm a válaszokat!

2010. márc. 2. 20:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
öld meg. barbár módszer de működik :D
2010. márc. 2. 20:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Néha én is elgondolkodom rajta:)
2010. márc. 2. 20:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Csak vicc! Mielőtt még valaki szólna a kommandósoknak, hogy előre eltervezett emberölésre készülök...
2010. márc. 2. 20:47
 4/16 anonim ***** válasza:
Féltékeny...
2010. márc. 2. 20:54
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
szo/pd le és ezután békédhagy
2010. márc. 2. 20:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Harmadik válaszadót kéretik felpontozni, szerintem remek ötlet. Egyébként meg fogalmam sincs mit csinálj vele, ebből egyértelműen látszik hogy szerelmes beléd és féltékeny lett. Próbáld meg lekoptatni valahogy, például vigyél magaddal baseball ütőt, ha kell, használd is :D

15/f

2010. márc. 2. 21:03
 7/16 A kérdező kommentje:
Ehhh... csak cseszi a csőrömet mert hazavágja az egész napomat ezzel... Még figyelni se tudok mert mindig riadókészültségben vagyok, hogy mikor jön rá az újabb ötperc és kezd el fogdosni...
2010. márc. 2. 21:09
 8/16 anonim ***** válasza:
jó, akkor vágj le neki egy jó csattanósat amikor fogdos órán és kiáltsd el magad, hogy: "NE FOGDOSS TE PERVERZ !!!" tuti, hogy még a suliból is elmegy
2010. márc. 2. 21:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Ja pofozd le. Meg nem értem ezzel a hülyével miért foglalkozol.
2010. márc. 2. 21:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Mert nem lehet nem foglalkozni vele, és még elülni sem tudok, mert pont annyi pad van, ahányan vagyunk. Hányszor, de hányszor leordítottam már, bokán rúgtam, lekönyököltem, de semmi. Szóltam már be neki órán is, hangosan, de nem nagyon érdekelte. Eufórikusan vigyorog, és k*rvára nem foglalkozik vele...
2010. márc. 2. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!