Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre két lánnyal találkozgatok az bunkóság?
Figyelt kérdés
Két lánnyal randizgatok úgy hogy ők nem tudnak egymásról, egyikkel sem vagyok kapcsolatban még, egyikkel simán összetudnék jönni viszont.a másikkat jobban tudnám szeretni de őt nem biztos hogy megtudom szerezni magamnak, nem akarom hogy egyik a másik rovására menjen és továbbá is magányos maradjak. 22F2015. jún. 28. 13:40
22/27 anonim válasza:
Amúgy tényleg...
Ha egy csaj ír ki ilyen kérdést senki nem lázad...
23/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem bunkóság. Egyik mellett sem kötelezted még el magad, és még nem tudtál konkrétan dönteni, hogy melyikkel érdemesebb többet foglalkoznod. Idővel úgyis ki fog derülni, és akkor majd az egyik lányra több időt szánsz. Nem is értem, hogy miért lett azonnal leugatva a kérdező, amikor a nőknél ez szinte tök természetes, hogy egyszerre több vasat tartanak a tűzben. Furcsa, hogy még kapcsolatban sem állsz egyik lánnyal sem, de máris el kell magad kötelezned valamelyikkel, no de miért? Hadd engedje már meg magának a kérdező, hogy azzal töltse az idejét, akivel akarja.
24/27 anonim válasza:
Mivel hagyományosan a férfi a kezdeményező, így nyugodtan időzítheti úgy az ismerkedést, hogy ne legyen átfedés. A nők ebből a szempontból rosszabb helyzetben vannak, mert ha visszautasítanának egy randit, azt a férfi úgy venné, hogy akkor ez végleges és örökre szóló visszautasítás.
25/27 anonim válasza:
Amíg nem választottál, addig nem. Ha már választasz, akkor meg már ne tarts több vasat a tűzben.
26/27 anonim válasza:
Sokan még egynek is örülnének, szóval még legalább 2-t nyugodtan bevállalhatnál...
27/27 anonim válasza:
Amíg nem történt semmi komolyabb egyikkel sem, addig én ezt nem ítélem el.
Egyébként meglep, hogy sokan írjátok, hogy ha a kérdező csaj lenne, akkor mindenki helyeselné. 2-3 hónapja olvastam egy hasonló kérdést egy csajtól, és őt mindenki elhordta minden q.vának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!