Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerre két lánnyal találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre két lánnyal találkozgatok az bunkóság?

Figyelt kérdés
Két lánnyal randizgatok úgy hogy ők nem tudnak egymásról, egyikkel sem vagyok kapcsolatban még, egyikkel simán összetudnék jönni viszont.a másikkat jobban tudnám szeretni de őt nem biztos hogy megtudom szerezni magamnak, nem akarom hogy egyik a másik rovására menjen és továbbá is magányos maradjak. 22F
2015. jún. 28. 13:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
57%

De ők lányok.

2015. jún. 28. 14:04
 12/27 anonim ***** válasza:
49%
nem! bezzeg ha 1 csaj csinálja el áhh az nem az! jól teszi hagy válogasson!
2015. jún. 28. 14:05
 13/27 anonim ***** válasza:
21%
Ha ezt egy lány vagy fiú csinálja akkor az nyomorék..nem igaz nem elég egy
2015. jún. 28. 14:08
 14/27 anonim ***** válasza:
36%
Leszel te még két szék közt a pad alatt...
2015. jún. 28. 14:09
 15/27 anonim ***** válasza:
31%
1-2 randi után simán el lehet dönteni akarsz-e komolyabb dolgot a másiktól.De itt már nem erről van szó,ezt te élvezed.A csajok meg már lehet azt gondolják hogy kapcsolatban vagytok.
2015. jún. 28. 14:11
 16/27 anonim ***** válasza:
51%

Igen bunkóság de fordított felállásban teljesen elfogadható. /sarcasm

Ha pedig ezt szóváteszed, akkor nőgyűlölő leszel.

2015. jún. 28. 14:13
 17/27 anonim ***** válasza:
24%
Én anno 17évessen randizgattam egyszerre 2lánnyal és szabályosan rosszul éreztem magam a szitutól,de én mindig is,mint is korrekt voltam a nőkkel!Ez van,de van aki Féreg!
2015. jún. 28. 14:15
 18/27 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem ,hűséges vagyok és egyikkel sem volt semmi csak mindegyik odavanértem, egyszerre jött..Vaahogy találkoznom kell mindkettővel hogy döntsek, ja és igen szarul is érzem magam tehát látjátok hogy nem vagyok érzéstelen. Bunkó sem. Csak nemtudom ti mit tennétek.Amúgy a haverjaimat általában a nők csalták meg, mégis a férfiak vannak mindig a rossznak beállítva.
2015. jún. 28. 14:22
 19/27 anonim ***** válasza:
93%

Ne érezd magad rosszul. A randi az csak egy ismerkedési fázis, itt döntöd el akarsz e többet. Rosszat még nem tettél csak azzal hogy elmentél 2 külön lánnyal is randizni.

UGYANEZT a kérdést is láttam már kiírva, csak a hölgyemény mézes madzagos szavakkal ecsetelte hogy ő még nem képes dönteni ezért muszáj neki mindkettővel randizni, hogy tudja melyik a hozzá illő. Ott a válaszok mind mind helyeslőek voltak.."Persze , nyugodtan! Ez természetes! Meg kell ismerni mielőtt járni kezdtek és ha kiderül hogy nem klappoltok addig se menjen el feleslegesen az időd, ezért nyugodtan randizz 2 vel egyszerre" Meg hasonló válaszokat kapott!

Szóval emiatt ne érezd magad rosszul. Csak ha választasz, a másikkal is tudasd majd!

Egyébként szerintem ez nem elítélendő, nagyon is korrekt hozzáállás. Épp azért randi, mert nem tudsz a kiszemeltről jobb esetben semmit. Az még nem garancia a kapcsolatra is.

2015. jún. 28. 14:36
 20/27 A kérdező kommentje:
100% ban egyetétek.
2015. jún. 28. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!