Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szerintetek hogyan illik?
21N vagyok és mostanában sokan szóvá tették akikkel randiztam (az utóbbi 8 hónapban), hogy túlságosan elzárkózom. Úgy értve, hogy nagyon nyitott vagyok, bármiről elbeszélgetek, de pl nem hagyom hogy egy férfi meghívjon, hogy értem jöjjön, haza vigyen. Egyszerűen ez belém rögzült, mert nem szeretném hogy a másik fél azt higgye ki akarom használni vagy ilyesmi.
Beszélgettem erről egyik barátommal és ő azt mondta, szerinte sok férfinek ez illúzió romboló, mert kell a randevúkba a "férfi -női szerep".
Így erőt vettem magamon és a mai randira, mikor megkérdezte a srác, hogy hova jöjjön értem, mondtam egy mindkettőnknek közeli helyszínt, ahonnan együtt megyünk majd elég messzire. Pedig a kérdésére reflexből azt válaszoltam volna, hogy "majd ott a helyszínen találkozunk", de eszembe jutott hogy talán nem illene elutasitanom hogy értem jöjjön.
Lényeg a lényeg, mennyire kéne "engednem", ha valakivel randizom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!